Ez a navigátor nagyon idegesítő, és sztem xar is (nem vagyok pilóta, de láttam már pár ilyen onboardot) engem zavarna, hogy hamar mondja, és néha ismétli - de ők talán így szokták.
EZ a srác nem ott lakott, hogy a 6-osról megy észak felé egy út, fel a hegyre, és ott az utca vége felé? címet persze nem tudom.
Köszönöm a válaszokat!
Ábrus, a féknyergek-első teló idén nyáron voltak szétszedve-generálozva, ahhoz most nem kell nyúlni. Lánchot akkor egyelőre nem birizgálom, benzincsapot elzárom, végülis mi baj lehet? Idomok nemsokára úgyis lekerülnek, fényezés végett, még a hátsó lengővilla kivételén agyalok, amit a múltkor kérdeztem, de valószínűleg csak a kereket veszem ki, és megpucolom a helyén a vilát, a lánc felőli oldalon van egy elég ronda rozsdaflekk
Más: honnan a jó büdös francból tudnék szerezni a biztosítéktartóhoz olyan gumiágyat, amiben benne van, továbbá azt a 3 kis patentot, ami az óracsoport körüli szivacsot tartja? Ebayen égre-földre kerestem, mindenféle címszóval, nem találtam egyiket se, Red Baront nem merem megkérdezni, azok után, hogy a 6 gyári plexicsavarra mondtak 10 ezret, a fesz.szabira meg 58-at, nem biztos, hogy hallani akarom, amit mondanának
EZ a srác nem ott lakott, hogy a 6-osról megy észak felé egy út, fel a hegyre, és ott az utca vége felé? címet persze nem tudom.