Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Itt nincs az a nagy pergés pedig aggódtam, hogy 3 nap után sokat kell majd visszaolvasnom
Otthon, édes itthon 3-kor még Villachban, de jól lehetett haladni, volt bő 600 km pálya (országút alig 70-80 km-nyi)
Az kicsit érdekes, hogy osztrákoknál olcsóbb a gázolaj, mint itthon
Most csá, ledöglök, mert azért ez kicsit fárasztó volt (össz. 1x álltunk meg bő negyed órára )
MAIL!!!!
Úgy néz ki el is kelt.
srácok Béla 80e ft ért vihető egybe papírral vagy papír nélkül. Vasárnapig él a papírral utána hétfőn végleg kivonatom. Minden alkatrésszel ami a sufniba van értendő az ár. Holnap rakom fel apróra. Lánc lánckerék 6000km nem gyári áttételes. 6os váltó 17es hátsó.
Ereszti a vizet befelé ezért nem foglalkozok vele többet. Meguntam.
Lassan indulás haza
Jó reggelt!
Mekk csináltam a lapos PC-t. A GSM modul volt a rossz egyesével lehuzigáltam mindent amit lehetett, ez tiltotta le végül.
Bringával nagy élmény!

Nagyon szép helyen jártok.
Ma Du 80 kmre voltam a Glocknertol, de nem akartam felmenni. Meghagyom az élményt a motorra
Igy is jó kis utak voltak, lett onboard, autós
ÚÚúúú ! Nem is nekem írtad. Bocsi Emre.
Nem. De neki is tetszett,hogy csak egyszemélyes. No nem azért mert Ő is vezetni akar.
az sem rossz....viszed az asszonyt is?
Holnap ha száraz idő lesz,kihozom a Pirost. Megjáratom szegényemet egy kicsikét.
Andika vendégül látott bennünket.
Tudtad hogy ott vagyunk. Beszéltük már napokkal ezelőtt is.
és beugrottál????
Ma reggel a Hungaroring mellett kocogtam,egészen Szilasligetig és vissza.15km volt, és kicsit dimbes-dombos.
Újra itthon.
Én meg megyek melózni, ott ingyen fűtés van.
én csóró vagyok ennyit utazni, inkább befűtöttem

aha 10 rész yukon aranyásóit le is nyomtam ma
Látom hosszú hétvége van.