Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Arni!

a kb 10 éves agv flyer bukóm most ment nyugdíjba (pontosabban a gyermekeink kezébe).
Amit kerestem helyette: nyitott, nagyplexis, olcsó.
indok: keveset megyek, nincs kényszer, hogy hidegben/esőben elinduljak, 90 felett nem megyek
próbáltam ASTONE bukókat: dj 10, ks, mini-jet. teljes káosz a méretek között.
Volt modell amelyikből az M-es kicsi volt, de az L-es csák ráesett a fejemre. Volt olyan amelyikből az S kicsi volt, de az M-es nagyon nagynak tűnt.
Hol a fej felső része volt tág, hol az arcpárna mellett beláttam. Nem lett jó egyik se.

Thh-373 : ebből az S-es felül botrányosan szorított, de az arcpárna és az arcom közé befért a tenyerem...

Mt avenue: csak M-es volt készleten, kicsit nagynak tűnt, de nem volt S-es.. lemondtam róla

végül jet 617 let S méretben: mindenhol fog rendesen :)

De a boltban közel 26 lett volna, a shox-nál akciósan postával együtt megállt 20,500 ban

Tehát ahogy előttem is írták: próbálni minél többet, mert sokszor márkán belül is eltérőek a méretek.
Asszem elköszönök,fáradt vagyok.

Jó éjt!
Holnap igazi családi ünnepet tartunk. Vicus szülinap,Viki szülinap,meg az én szülinapom tartjuk együtt. Minden évben megtartjuk a Kétszekér fogadóban. Ünnepi ebéd,torta,Rákóczi túrós gluténmentes kiadásban a lányoknak. Délután meg indulunk Vicussal vendégségbe,és csak hétfőn jövünk haza.
Köszi. Akkor lehet rendelek egyet,meg két tükröt is.

http://www.ebay.com/itm/Left-r...
Ezt a teljes idomszettet az aliexpress-ről rendelték, 142k volt zusamme, nem volt szállítási sérülés.
Èn nem
ezek jól be vannak csomizva
Tetszik ez a plexi,csak parázok mire ideér több darabban lesz. Rendelt már valaki ilyesmit ebay-en?
http://www.ebay.com/itm/Windsh...
Hozd a sisakot is.
Vége a munkának,négy nap szabad!
Gerxem volt (van) és szerettem is, valamint van forgalmazója Debrecenben is.
http://www.grex.hu/
"neked is erre mutatja?" - és a válasz NÉHA igen
Áááá, sisakot csak próbával és az is úgy hogy rászánsz legalább fél órát mire kiválasztod. (a felveszem-körülnézek vele aztán leveszem nem próba)
Én is Pécsre mentem (~140km) venni mert ott volt választék, itt a környéken nem sok minden van, max. rendelésre.
Neten láttam olyat ami úgy tűnt hogy megfelel (felnyitós 50e körül) de a boltban meg felvenni sem tudtam mert annyira szűk volt a nyílása.
Ez ami most van nem igazán vált be mert 100-nál már zajos (motorosboltban 28e körül Ft volt) a fülemnél kicsit alakítani kellett a belsejét mert hosszabb viselés után nyomott és kényelmetlen volt. Ez (ennyiért) inkább robogózni, városi használatra jó ami nem tart tovább fél óránál. Gondolom egy Shoei-ben (bár az 5x ennyiért van) jobban érezném magam.
Viszont a kilátás szuper, lámpánál megállásnál csak felnyitom és "neked is erre mutatja?" (kép) majd lecsukva mehet minden tovább, nem kell mutogatva kiabálni, a napszemüvege szintén jó és fehérben a nyári napsütésben sem olvad le a fejem. Ilyen kéne csak belül jobban kidolgozott és aerodinamikailag jobban formázott.
Én Debrecenben néznék körül a helyedben. (nálatok nem tudom hogy mi a helyzet ilyen téren)
Én a nyitottban sosem mentem nyitva. Csak azért kellett, hogy ha megálltam, fel tudjam nyitni, ne kelljen levenni, meg levenni-felvenni is könnyebb, mint a zártat (nem kócolja össze a hajam )
Csak rá kellett jönnöm, hogy a 20e Ft-os xar, fütyül-rezonál, 100 rugót meg sajnáltam rá. Ezért lett "városi" sisak, az kényelmes, könnyű, panorámás, de 160 felett rossz, és zajos (füldugó ezt megoldja)
Próbálás nélkül teljesen esélytelen jót venni Még ha stimmel is a méret (ami kizárt ) akkor is a különböző márkák máshogy állnak a fejen, és kinek mi passzol.
Úgy lehet, hogy felpróbálod valahol, vagy valakiét, és neten rendelsz egy PONT olyat.
Hát, rizikós. Én most nemrég rendeltem egy LS2-t, felnyithatót, M-eset. Előtte, nyáron ugyanígy M-es LS2-m volt, mégis ebbe azt hittem megőrülök, mintha satuba lenne a fejem. Motoroztam benne kb 30 km-t, és vissza is vittem, ahol rendelték nekem, lett rendelve egy másik modell, mert ebből nem volt L-es már így szezon végén. Szóval ja, mellé lehet lőni adott esetben igencsak
Netröl rendelni mennyire jó?passzolnak a mèretek márkától függetlenül?
Ja ez felnyitható ?! Csak most látom. Köszi