Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Háhh :D Ami nekem van pl, Nolan N104 az hibátlan! De amit linkeltem neked, n91 felepénzért annyival nem rosszabb de alapvetően két féle felnyitható van: az olcsó, egyszerű lineárisan felnyíló. Ezeknél lóg ki olyan nagyon az állrész felfelé. Kényelmetlenebb mert jobban fogja a szelet. A jobbik pedig olyan mint az N104-em, amiknél excenteresen nyílik fel, felső állásban rásimulva a homlokrészre. Ez klassz dolog!
A betétekbe nincs 6000km. Nézd meg még1x,mert sztem még jóval több van bennük.
Ok, csak hát én olyan vagyok, hogy az van megnézve, amit én megnézek... és a fék nem vicc kategória A betétek elég vékonyak, de 10-15 ekm szemre még van bennük - Persze Pesten gyorsabban fogy a fék, de így is ez már csak jövőre lesz aktuális, majd tavasszal szétkapom.
Sziasztok! Valakinek volna esetleg FZR600 bal oldalidom?! (91es trapézlámpáshoz) törött is érdekelne! És meg is válna tőle reális áron?!!
Köszi!
Nemrég volt műszakin,még jó hogy megfelelne. Az lenne valami,ha nem menne át.
A bal hátsó sárvédőív cserélve lett,de ezt mondtam is nektek. Jó kis autó az.
Az enyém így zajlott:
Kimentem 11 körül.
- gyere vissza délre, mert már 2en vannak itt sorban előtted (müszi is van ugyanazon a soron)
Délre vissza, 20 perc után be is kerültem
Párbeszéd 2 szerelő közt:
- te, ennek hol a motorszáma? Le tudom fényképezni?
- alulról láccik csak, de ahhoz le kell venni az alsó motorburkolatot, az nagy xopás!
- áááá, akkor hagyjuk, biztos jó az
Azért rendesen körbefotózták kívül-belül, meg rétegvastagság mérővel körbe mérték. (itt mondom Sanyinak, hogy bal hátul 300u, többi helyen 120u körüli, vázon 80u, szóval látni, hol lett újra fújva )
Aztán már írták is a papírt a 20asról
Kifelé menet azért ráálltam a fékpadra, hogy csekkoljam, milyen, de megfelelne müszin, azt mondták.
Sanyi Sanyi. Sajnos nem jó most az emelő, elfelejtettem pár dolgot dolgot elintézni motor adó lakcímátírás stb stb... Elnézést :(
Ès felnyithatóból milyen a jó?
ilyen modulárisat is elhordanék http://euromotor.hu/nolan-n40/...
Hm.. 60-ért parádés! http://euromotor.hu/nolan-n91/...
ezt meg az oldschoolsága miatt venném szívesen: http://euromotor.hu/grex-g61/1... jó színkombók vannak
Miusnak ilyen van fehérben. Még én is elgonodlkoztam rajta gyors-sisaknak. Jól néz ki nagyon és a fehér olcsó is. http://euromotor.hu/1442-nolan-n64#
Komolyságát illetően az enyém is vicces volt. Szerintem a motor is csak azért kellett nekik, hogy vizsgálatnak tűnjön.
Amikor a Goldwinget vettem ide is kijött a csávó, a saját garázsomból azért nem küldött ki de elkaparászott vagy negyed órát mire dokumentálni kezdett.
De ez itt a röhej kategória volt, nem vizsgálat.
Anno nekem 2008-ban mobil vizsga volt. Kijöttek a melóhelyemre egy kis furgonnal internet kapcsolat kellett nekik (nehezen tudtak csatlakozni) meg egy hosszabbítót kértek. előttem csináltak mindent, a végén kinyomtattak mindent és elhúztak.
Most már értem hogy miért volt szupertitkos zárt ajtós a technológia amióta csak van eredetvizsgálat. (eddig mindig kiküldtek)
Ha ezt látták volna az emberek lehet páran ordibálni kezdtek volna.
Baszki! Ez milyen már!
Eredetvizsgálat (FZR) ma, odamegyek fél 3-ra, nő:
-adásvételi van?
-Nem, még nincs.
-Az kell mert nincs itt az eladó.
-Van meghatalmazásom.
-Az nem jó. Szóljon oda az eladónak hogy jöjjön be, fél 4-ig még belefér.
-Aha, majd teleportál Pécsről
-Csak úgy megy, vagy adásvételi
-jó, mindjárt elugrok hozzá, fél 4-re itt vagyok
Visszamegyek 20 perc múlva a hivatalos adásvételivel, nőci:
-azt mondta hogy pécsi az eladó, hogy járta meg Pécset ilyen gyorsan?
-az eladó buszsofőr és épp egy Pécs-Nagyvenyimi járaton van, micsoda szerencse, nem? (nem pofázik eredetvizsgál )
-tolja be a motort a műhelybe, lefényképezem
Betolom, ajtók nyitva, állok a motor mellett, 6 kép készül, egy pillanatnyi érintés a "műszerrel" a vázszámon, forgalmiból vázszám-motorszám egyeztetés majd tolhatom is ki, kész. LEMÉRTEM, EGY QRVA PERCIG TARTOTT AZ EGÉSZ!
Papírmunka 15 perc, 18e Ft.
Jó éjt!
Ezt már én is kérdeztem tőle,és azt mondta a hazai pályát már ismeri betéve,oda nem is kéne. Idegen helyen van nagy jelentősége.
Itt lakik nem messze tőlünk. A garázsa a szomszéd garázsudvarban van.