Sajnos nincs. Marad a box.
Szétszedtem,de nem látszik semmi lazulás az antenna csatlakozónál,ami a nyákra csatlakozik az stabilnak tűnik. Ezek szerint kuka lett. Hát nem sok szart ér akkor.
Mindigtvhez használtuk a munkahelyen de 1,5 év után elkezdett sz&rakodni, nem volt jel, lefagyott a kép, annál az antennakábel csatlakozója a nyáklapon nyekkent meg. A műszerészek küzdöttek vele egy darabig, aztán a sokadik javítás után kib&sztuk és vettünk a tv-be egy kártyaadaptert, azóta semmi gond. (LCD tv)
Ááá már nem most történt. Az antenna valszeg jól áll, a Tv torony felé kell néznie,és van egy diag program benne,és az sem működik. Az mutatná a jelerősséget,de végig 0% akármerre állítja az ember.
Adva vagyon egy Wayteq set top box. A tv-vel komunikál(menü,játék usb minden megy),de jelet nem talál a tetőantennáról. A coax cserélve lett már az antenna és a box között,és a hiba egyik napról a másikra következett be. Egyik nap néztem a mindig tv szabadon fogható csatornáit,ami el is volt tárolva benne,a másik nap bekapcsol és nincs semmi. Felkínálja az újratárolás lehetőségét,de minden frekvencián sikertelen,és még rádió adók sem jönnek be vele. Létezik hogy a tuner tönkrement? És vajon mitől? Vagy a tetőantenna el tud romolni? Most behoztam a panelba,itt hogy tudnám kipróbálni,hogy ne vegyek potyára egy másikat?
Ki akartam menni a kisházhoz,de így minek. Még a faleveleket sem tudtam összeszedni,és még lenne egy kis munka is kint. Még a víz is rajta a házon,remélem nem fagy szét semmi.
...és esni is fog egész nap ma ne menj motorozni, Sanyi!
Nálunk még szélvihar is van, de ez nem aggaszt, mert most keltem fel - elvégre a szombat a pihenés napja
Nem, problémát csak az okozhat, hogy 1 USD-s kínai cucc... sztem eleve 2-t rendelj. Ha műxik, mind1, elektronikus vagy relé, LED-nek nem számít (normál index kicsit rosszabbul világít elvileg vele, de ha nem tudod, észre sem veszed )
Annak idején csináltam elektronikus index relét - akkor még nem lehetett neten rendelni kínából (1988) Csak azért, mert zavart, hogy bekapcsoláskor szünettel kezdett, nem villanással. Nem is volt olyan 1ccerű megoldani, de csak sikerült
Ezt már az MZ is tudta volt egy pereme az első indexnek, és láccott az ülésből, meg sötétben olyan sráfosan levilágított a földre! Imádtam, mikor meglett, csak azért kimentem este, hogy indexeljek de még csak 18 voltam
A mostani BMW-n is látni az indexet, olyan a búra.
Szétszedtem,de nem látszik semmi lazulás az antenna csatlakozónál,ami a nyákra csatlakozik az stabilnak tűnik. Ezek szerint kuka lett. Hát nem sok szart ér akkor.
Nálunk még szélvihar is van, de ez nem aggaszt, mert most keltem fel - elvégre a szombat a pihenés napja
http://www.ebay.com/sch/i.html...
A mostani BMW-n is látni az indexet, olyan a búra.