Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

most nem otthon vagyok, majd elküldöm a linkjét. Bent chopok a rendelőben, winfos10 install, az 1ik gépet ki kellett cserélni. Amig nyomtatót keres (ott van a buzi mellette pedig, mijafax tart neki eddig? ) gondoltam, netezgetek...
Úgy emlékeztem, hogy bringásnak árulták azt mondtad... Mennyi is volt?
mlas vok, csak elqrtam a belépést
Az a sárga? nem bringás, motoros nyári kesztyű, lyukacsos - de biztos bringázni is lehet benne
Na jó,csak meggondolatlanul irtam
Eszembe jutott mennyièrt vetted
Te bringás kesztyűt vettél mocizni? Kéne nekem is a bringára valami...
most mennem kell dolgozni.
Persze, mert nem szabad mindenféle kóklertől vásárolni. (ilyesmit azért nem onnan szoktam venni, a lakatfogóért is kicsengettem inkább itthon a 25 rugót, pedig megvehettem volna csájnából a hasonlót 5e-ért)
http://www.ebay.com/itm/252566312352
vettem egy ilyet, egy hete jött meg. Mértem vele párszor, de már xar az LCD kijelzőn nem láccik minden szegmens
Látod, erről beszéltem múltkor: hiába olcsó, ha kuka, akkor viszont szemétnek nagyon drága, még ha csak 2 rugó is volt

hogy rohadna meg az összes kis sárga geci, még az anyjába/apjába (kívánt aláhúzandó!) holnap írok nekik, hogy ideért, de el is pusztult
Miért?
Mennyièrt adod az fzr- t?
Hát az biztos nem mert nem adom vissza.
Sanyi,most gyárthatsz új csomagtartót a motorra.Vagy átalakítható amit csináltál az Fzr re?
bezony. Jaja hegyeket akartam írni :D :D
jJövőre pedig megjárja a mèg nagyobb hegyeket
Egy korszak lezárult :( De kezdődik egy új......
Sanyikám a 600 tökéletes utitárs kényelmes dinamikus keveset eszik megjárta Erdélyt a nagy nagy helyeket hiba gond nélkül
És tudom érzem hogy most bántam meg
Jó éjt!

Nem fog hiányozni? A haccáz kevés lesz sztem.