most nem otthon vagyok, majd elküldöm a linkjét. Bent chopok a rendelőben, winfos10 install, az 1ik gépet ki kellett cserélni. Amig nyomtatót keres (ott van a buzi mellette pedig, mijafax tart neki eddig? ) gondoltam, netezgetek...
Persze, mert nem szabad mindenféle kóklertől vásárolni. (ilyesmit azért nem onnan szoktam venni, a lakatfogóért is kicsengettem inkább itthon a 25 rugót, pedig megvehettem volna csájnából a hasonlót 5e-ért)
http://www.ebay.com/itm/252566312352
vettem egy ilyet, egy hete jött meg. Mértem vele párszor, de már xar az LCD kijelzőn nem láccik minden szegmens
Látod, erről beszéltem múltkor: hiába olcsó, ha kuka, akkor viszont szemétnek nagyon drága, még ha csak 2 rugó is volt
hogy rohadna meg az összes kis sárga geci, még az anyjába/apjába (kívánt aláhúzandó!) holnap írok nekik, hogy ideért, de el is pusztult
Eszembe jutott mennyièrt vetted
vettem egy ilyet, egy hete jött meg. Mértem vele párszor, de már xar az LCD kijelzőn nem láccik minden szegmens
Látod, erről beszéltem múltkor: hiába olcsó, ha kuka, akkor viszont szemétnek nagyon drága, még ha csak 2 rugó is volt
hogy rohadna meg az összes kis sárga geci, még az anyjába/apjába (kívánt aláhúzandó!) holnap írok nekik, hogy ideért, de el is pusztult
Nem fog hiányozni? A haccáz kevés lesz sztem.