Épp most töltöm le a Killer Instinct-et (win 10-re ingyenes) és most látom hogy a gépem már majdnem karcolja a minimális gépigényt. http://youtu.be/mvsjv92DC1g
Nem görcsöl be mert van sz.gép a garázsban.
"Én akkor nézegetem át, mikor indul a szezony, "felkészítem" Miután tavasszal hazahoztad a szomszédból a téli tárolás után.
Igen jó kis kütyü! Én azé havonta megmozgatom a teló+fékeket, felbakolva tárolom motortakaró alatt +25 fokban nem nagyon van pára de legalább kicsi sem.
Nekem is van, 2m és 2MP, USB cam, íbéjjrű volt vagy ezeöccá' de mondjuk elég fosch képe van, azé' látni, amit kell (autó szerelésnél határoztam el, hogy veszek, mert ott szívtam sokat, pár dologhoz nem látni oda felülről, aknám meg nincs.)
"és van hogy ráülve megnyomkodom az első-hátsó telókat mert egyrészt jól esik és emlékeztet a képen láthatóra" - és ilyenkor nem görcsöl be a szád a brümmögéstől?
- nem engedem le a benzint, rozsdamentes és festetlen a tank belül.
- nem basztatom a karbit, mert nincs (befecskendezős)
- nem ápolom a láncot, mert az sincs (kardán)
- nem veszem ki az akkut, mert fél nap annyira szétszedni (és zárt, zselés amúgy is)
- nem bakolom fel, mert van középállvány
- nem mosom le, mert úgyis poros lesz hónapok alatt
- nem szedem szét, mert tologatom ide-oda, mindig útban van, akárhova rakom (végleges helye kialakítása folyamatban)
A kisebb szereléseket, karbantartásokat én is mindig eltervezem, de aztán végül általában elmaradnak (illetve ) lustaság miatt. Legfontosabb sztem, hogy fagymentes, vízmentes helyen legyen, és fóliával véletlen se legyen letakarva, beizzad, és az nagyon kibasz vele
Én akkor nézegetem át, mikor indul a szezony, "felkészítem"
Vőmnek egyik évben vettem egy endoszkópot szereléshez majd jól meglessük vele a tartály belsejét, de egész szezonban nem volt dugulásom vagy bármi egyéb...
Érdekes cikk. Fém a tankom nyakig tankolva tárolom 4-5 hónapot fűtött garázsban egyszer sem indítom el tiszta a tank belső fele, semmilyen adalékot nem használtam egy alkalommal sem, és indul egyből mikor kell.
http://youtu.be/mvsjv92DC1g
http://hardverapro.hu/aprok/sz...
"Én akkor nézegetem át, mikor indul a szezony, "felkészítem" Miután tavasszal hazahoztad a szomszédból a téli tárolás után.
Sanyi, grat a motorhoz, nekem tetszik :) !
- nem engedem le a benzint, rozsdamentes és festetlen a tank belül.
- nem basztatom a karbit, mert nincs (befecskendezős)
- nem ápolom a láncot, mert az sincs (kardán)
- nem veszem ki az akkut, mert fél nap annyira szétszedni (és zárt, zselés amúgy is)
- nem bakolom fel, mert van középállvány
- nem mosom le, mert úgyis poros lesz hónapok alatt
- nem szedem szét, mert tologatom ide-oda, mindig útban van, akárhova rakom (végleges helye kialakítása folyamatban)
A kisebb szereléseket, karbantartásokat én is mindig eltervezem, de aztán végül általában elmaradnak (illetve ) lustaság miatt. Legfontosabb sztem, hogy fagymentes, vízmentes helyen legyen, és fóliával véletlen se legyen letakarva, beizzad, és az nagyon kibasz vele
Én akkor nézegetem át, mikor indul a szezony, "felkészítem"