Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tènleg jó!
De aztán lehet hogy nem megyek.
"mert az eltört konzolt még nem javítottam meg"
Most az előbb csináltam meg a kifújást a két dob között hogy normális hangja legyen. (holnapig köt a kip.tömítő massza)
Kéne még szorítani a tükör szárán is hogy ne állítódjon el de tükörlapot nem merem kivenni mert ha megint eltöröm akkor péntekig nem lesz másik. (szóval így marad)
Holnap még lemosom mert egyrészt poros, másrészt tele van az eleje olaszul és németül végrendelkezett bogarakkal. Ha van cucc akkor én sem viszek házsákot, bár egyébként is csak a topkéjszt teszem fel mert könnyített felszereléssel megyek.
Fázni én sem szeretek de ez engem a fűtött lövegtorony mögött annyira nem érint, ha mégis fáznék akkor meg ott az aláöltöző. (végre hasznát venném )
Megnéztem: olaj, víz oké (nem fogyott egyik sem) h.telót leengedtem 3,5-ről 0,5 bárra (mert egy személlyel így kellett volna lennie és mindjárt alacsonyabb is lett) holnap megnézem a guminyomást, elmegyek tankolni, beprogramozom a gps-t, behajigálom a cuccokat hogy pénteken csak indulni kelljen. Lejt nem viszek mert állítólag van ott elég.
Na kész a gyerek. meglett a kontakthiba a ventilátor ledarálta a vezetéket. a szívócsonkot nem cseréltem mert az rosszabb volt mint fent van. A lámpa kicserélve beállítva most már van fénye és kész is a helyi erők miatt felkerült a gyári dob kapják be a facom :D Én kész vagyok
,, Lehet nem megyek ''
Ja elfelejtettem,van pálesz is
Készülök a fogadásotokra!!!
Van ágynemü.
Ja, és én se tudom, melyik kabát legyen, a nyári háló vagy az őszi hosszabb majd ez pénteken dől el - de gyanús az őszi, mert fázni nem szeretek.
Arni nyilatkozhatna, van-e ágynemű, vagy vigyek én is hálózacskót?
Nem akartam a két táskát vinni (mert az eltört konzolt még nem javítottam meg) csak egy tanktáskát abba meg nem sok minden fér még kinyitva se
Lehet mégse megyek karbi henger szívócsonk gumiból folyt a benzin hálistennek van 4 tarcsi találtam a kupiba
Kompresszorom nincs meg hálózsákom hmm többi okey
-tisztálkodó cucc, 1 póló, 1 rövidnadrág, 1 pár zokni, szandi, sapka, tartalék szemüveg, gyógyszerek (bár mlas az orvos az osztagban)
-aláöltöző, esőruha, hálózsák, kukásmellény, ORP, némi szerszám, defektjavító cucc, kompresszor, telefontöltő, gps, nyári+vízálló őszi kesztyű
A motoroskabátot még nem tudom hogy a nyári hálóst vagy már az őszit vigyem bélés nélkül. (esélyesebb a nyári)
Kevés csomagot, bankkártyát bár a hőlégfúvó gondolata is felmerült

Fáby lassan egyeztessünk mikor hol hogy miért mimódon megyünk. esetleg árbiékkal talizni debrecen körül vagy nem.

Többiek Ki mit hoz az útra kb?
Sanyi a haverod
http://youtu.be/_bkX5VkZg8U;feature=share
Láttam ma egy szép jamahát.
Csak túl olcsónak tünik a yamaha fzs 1000 nem?Vagy reális ár a 600 ezer forint érte?
Mellé nem helyett