Srácok!Nincs valakinek (aki jön a talira) a közelében motorosbolt?Nekem a legközelebbi 40 kilométerre van.Kellene nekem egy tanktáska.Nem tul nagy csak kacatoknak.Tudna valaki segiteni
Szentes-Gyomaendrőd, utána a 47-esen Debrecenig, aztán ahogy adja az út... tőlünk 255km, Józsi addig már megtesz kb. 160-at, szóval neki elég sok.
Az is lehet, Szarvason ebédelünk, ott tudok egy jó fogadót.
Azt volt az előzetes terv, hogy Józsi jön hozzám, aztán itt pihen kicsit (meg én is ) aztán 1ütt indulunk hozzád úgy, hogy 4-5 közt érjünk oda kb.
De mehetünk kicsit hamarabb, vagy később is...
Nagyon jó! Tényleg érdemes elmenni, csak csajokat nem szabad vinni, hacsak nem akarod hallgatni a "fáradt vagyok, szerintem unalmas, éhes vagyok és a büfében csak szendvics van..." dumát.
Arni, sztem ez nem lesz 1ccerű neked, mert nem biztos, hogy ugyanakkor tudunk érkezni... a kúton akarsz szobrozni esetleg egy órát is?
Én már kisiskolás koromban betaláltam a Terembe, sztem most is menni fog ha van cím.
Fábi, és milyen a kiállítás? Múlt hetekben láttam, hogy nyílt, tervezem elmenni, ha érdemes, tőlünk csak 60km, és van egy haverom, aki repülő buzi, ő is nyaggat, hogy menjünk...
A 4-es télleg durva, de leginkább csak Pesttől Szolnokig.
Az is lehet, Szarvason ebédelünk, ott tudok egy jó fogadót.
De mehetünk kicsit hamarabb, vagy később is...
Még megbeszélem Ábrival hogyan legynen.
Váltsak pénzt vagy jó ott a magyar forint is?
Gondolom Pupu te és Józsi együtt jösztök !?
Én már kisiskolás koromban betaláltam a Terembe, sztem most is menni fog ha van cím.
A 4-es télleg durva, de leginkább csak Pesttől Szolnokig.