Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tegnap meg ma este 6-ig dolgoztam.
Beindult már az Fzr?
Szia
Volt?
Szerintem csövit se hagyjátok otthon. (legyen aki viszi a csomagokat )
Amikor itt volt beszéltünk róla és egyetértettünk abban hogy mindenkit nem lehet. (így sem irigylem )
Srácok!Nincs valakinek (aki jön a talira) a közelében motorosbolt?Nekem a legközelebbi 40 kilométerre van.Kellene nekem egy tanktáska.Nem tul nagy csak kacatoknak.Tudna valaki segiteni
Itt is válthatsz
Szentes-Gyomaendrőd, utána a 47-esen Debrecenig, aztán ahogy adja az út... tőlünk 255km, Józsi addig már megtesz kb. 160-at, szóval neki elég sok.
Az is lehet, Szarvason ebédelünk, ott tudok egy jó fogadót.
Azt volt az előzetes terv, hogy Józsi jön hozzám, aztán itt pihen kicsit (meg én is ) aztán 1ütt indulunk hozzád úgy, hogy 4-5 közt érjünk oda kb.
De mehetünk kicsit hamarabb, vagy később is...
Nem tudom Lehet marad a Fáby pupu debreceni g M3 utána csatlakozunk debrecennél velük és úgy egybe át a banda.
Még megbeszélem Ábrival hogyan legynen.

Váltsak pénzt vagy jó ott a magyar forint is?
Amúgy Józsi hiv ha a határon átjösztök úgy beszéltük meg
Gondolom Pupu te és Józsi együtt jösztök !?
Figyu a GPS nem talál utcát és házszámot nálunk.Tiream 433 szám a cimem
Nagyon jó! Tényleg érdemes elmenni, csak csajokat nem szabad vinni, hacsak nem akarod hallgatni a "fáradt vagyok, szerintem unalmas, éhes vagyok és a büfében csak szendvics van..." dumát.
Arni, sztem ez nem lesz 1ccerű neked, mert nem biztos, hogy ugyanakkor tudunk érkezni... a kúton akarsz szobrozni esetleg egy órát is?
Én már kisiskolás koromban betaláltam a Terembe, sztem most is menni fog ha van cím.
Fábi, és milyen a kiállítás? Múlt hetekben láttam, hogy nyílt, tervezem elmenni, ha érdemes, tőlünk csak 60km, és van egy haverom, aki repülő buzi, ő is nyaggat, hogy menjünk...
A 4-es télleg durva, de leginkább csak Pesttől Szolnokig.
A nyomi meg se hívott minket?
Jó reggelt fanok
lökocc jó éjt
Nem akarok hogy kockás legyen a gumim
hát ha nincs más alternatíva, még egyeztetek azért ábrival
Pupu én pályán megyek végig remélem te is arra jössz