Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi, biztos vagyok benne, egyébként fel sem vállaltam volna.
Én azóta hogy elhoztam, semmit sem csináltam vele csak betoltam a garázsba a fal mellé.
Az ugye feltételezhető hogy nem maguktól tekeredtek és törtek meg az állásban. (a bilincseket meglazítva és a csöveket elforgatva máris úgy álltak hogy a benzin is átfolyt rajtuk, de ehhez a helyén kell meghúzni)
A légszűrőház meg megint nincs a helyén, két csonkon ferde a bilincs és falsot is szív, az egyes hengeré meg a légszűrőházból is ki van csúszva. Így nem is lehet normális alapjárat.
Ezt nem szemrehányásként mondom, csak arra szeretnék rávilágítani hogy ez a gép nem feltétlenül egy elbontandó szemét, mindig is mondtam hogy ez a gép egy műszer és ezt továbbra is fenntartom.
6 év alatt kb 4500km-t. De ebből is a javát az első három év alatt.
Csak szerettem volna menni vele,de 3 hengerrel nem akartam.
Nem is mentél vele annyit hogy bosszúságot okozzon
Józsikám remélem neked sok örömet fog okozni,nekem csak bosszúságot okozott az elmúlt három évben. Sok szerencsét hozzá.
Nem neked vannak különleges képességeid,valószínű,hogy én vagyok a béna hozzá. De hogy ezek a benzincsövek vadi újak,és az is biztos,hogy jó hosszúra hagytam őket,és megtekeredve sem voltak. Feltűnt volna,mert kb 100 x szedtem le a tankot naponta.
ábri itt hallani a váltót nagyon hogy mennyire difis
Első rész itt a többit meg aki akrja nyomon tudja követni
http://youtu.be/mIbJ-dOLSmU
de nekem van 600as is :D
Ezért nem kéne a Bélát elengedni.
Nem szégyellem magam kihalóban lévő faj lettünk
Azért ne szégyelld magadat! Az is motor!
Most a ringről visszatérve elgondolkodtam a 1000 végleges kivonásáról és 1 pályanapos gépet csinálni belőle, csak úgy a szórakoztatásomra.

jajajjajjajjajjaaaajjjjj :D
Hát igen.
A hülye Yamaha mérnökök nem tudnak megbízható motort tervezni. Meg azt is hallottam hogy az öreg Yamahákkal úgyis csak a baj van, meg sem lehet őket csinálni rendesen, meg azoknak szinte mindig karburátor bajuk van. (mellesleg van olyan akinek az ezresen a légszűrőház szabályos felrakása új, puha gumi szívócsonkokkal a nehézséget jelent max. 4-5 percen belül? Vagy csak nekem vannak különleges képességeim?)
már csak egy 500as és fordul :D
Lehet a 6kilósnál az aksi lesz a ludas. ment a ventilátor és elkezdtem húzni neki és amíg ment addig 6000nél elkezdett dadogni letiltani. Aztán mikor visszahűlt és nem kellett a venti akkor már kipörgött rendesen. Szégyen de a közel 500 motorosból én voltam egyedül FZR motorral.
erdély után összerakom kitolom és 140be vihető. ha egy hét alatt nem megy el akkor kivonatom és ami jó kiszedem a többi megy a konténerbe.
Bélával mi lesz?
Sanyikám ez scak 1 videó a többin látnád mit kap 123 tiltás aztán 6ból 3 motorfék és hasonlók
Milyen szépen bánsz a haccázzal. Szegény Bélus nem ezt kapta tőled
Mert unatkozok felfelé mindig, meg a gumi ne kopjon kockásra mint neked