Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Miért kell kacsázni az úton?
Először azt hitem elestél,de aztán leesett,hogy a kamera esett le.
Lehet hogy délután olyan 4-5 körül ott leszek,de nem biztos. Ha valami dolog van,miattam ne halaszd el,mert képlékeny még a dolog.
Ma szerintem egész nap itthon leszek.
Otthon vagy ma? Lehet járok felétek.
Szegény motorok! Ezek nem teljesen tiszták.
Ezt a "motoron átereszt nem kicsit"n tudom érteni de közben meg nem folyik el a benzin 2napja,persze tudom hogy 14bar nyomás azért egy kicsit más.mielött mértetek kompressziót mértél szelephézagokat?
Igen, de mivel a szinkron előtt kb 2000 Km-el lett összerakva a blokk, ezért úgy gondoltam minden oké, csak a szinkron a nagyon rossz, ezért is álltunk neki szinkronolni. De ami most is érthetetlen a számomra hogy a szelepek továbbra is tartják a lassan 2 napja benne lévő üzemanyagot. ennek ellenére a motoron akkor is áteresztett nem is kicsit.
Értem, köszi!
Nyáron mi is jártunk itt. Jó kis hely.
Csapatépítőn jártam visegrádon
Gratulálok nektek!Nagy megkönyebbülés ez
amilyen fordulattal jelenleg 100-al mész, 14-el 93 lenne, 13-al meg 86. Döntsd el... 13-al agresszív lesz a gép, az biztos
akkor itt az ideje ismét növelni a léccámot akár kettővel is
A szinkronnal ne vesződj, az csak akkor kell, ha már minden más jó. Ha BÁRMI xaraxik, akkor azt a szinkron nem oldja meg...
Urak!

Rövidítenék az áttételemen, városba meg Mecsekre szerpentinezni fölöslegesen, sőt néha zavaróan hosszú a gyári, kint viszonylag ritkán megyek. A kis lánckereket gondoltam cserélni, 15 fogas a mostani, érezhető az egy foggal kisebb, vagy legyen a legkisebb, 13-as, ha a hátsóhoz nem nyúlunk?,
A mai naptól hivatalosan is ketten maradtunk az asszonnyal a házban. Az OTP-t kiraktuk az utcára.