Válaszd ketté a két dolgot! A Merkel által favorizált betelepítés egyértelműen káros, AZ jelentősen hígítja a népességet, ugyanakkor a munkaerő problémát nem oldja meg. A németek fogynak, öregszik a társadalmuk, miként minden jóléti államé, a bevándorlók viszont szaporodnak, mint a nyulak. Bele se merek gondolni, mi lesz 50 év múlva, ami a bevándorlóknál már 3 generáció. Nézd meg Brüsszelt... muszlim a fél város, elemzők szerint 20 év múlva többségben lesznek, nem integrálódnak, és írástudatlanok.
A fideszes "betelepítési kötvény"-nek semmi köze a betelepítéshez, az egyértelműen mutyi - ezért is fel kéne akasztani pár embert, de ez sem fog megtörténni
Tudnék még sok ilyet sorolni, aki nem cigány. Én sem gondolom, hogy sokat be kellene fogadni. De, az ~1200 menekültügyi eljárás lefolytatása amiről már nincs is szó nyugaton, nem biztos, hogy befogadással is járna. Lehet, hogy 1000 el lenne utasítva és ki lenne toloncolva. De ha mind itt is marad te tényleg attól tartanál, hogy ennyi ember fel tudja hígítani a magyar társadalmat, vagy el tudja venni az emberek munkáját esetleg megváltoztatni az emberek vallását? Nem kell az én szavamra adni, de az a 16 000 letelepedési kötvényes (olvass utána : orosz, kínai, SZÍR, AFGÁN, IRAKI...) nem gond? Rogán Tóni baráti körnek biztos nem mert a 90millás kötvényből tízenakármennyit kapnak kezelési költségként. Amit a bevándorló 5 év múlva kamatostól kap vissza. Ezek igaz gazdag emberek, mint azok akik az isis-t finanszírozzák ezekből az országokból. De ezek miért is lennének rossz emberek. Azok csak a kerítés túloldalán rekedtek között vannak.
De ez tényleg nem FZR.
(Nem akartam politizálni, bocs csak lehet, hogy kicsivel több rálátásom van. Ennyi.....)
Igen, nekünk mindenkivel harcolnunk kell... nyugodtan kérdezz körbe a határos országokban, ki szeretne egy erős Magyarországot, határrendezést az 1920 előtti állapotra... nem fognak tolongani
Nem ismered a mondást, "valakit ellenségeddé akarsz tenni, adj neki kölcsön" - mi pont ezt tettük 1920-ban utálnak is minket körbe
Ha most elkezdenénk migránsokat befogadni, ez mit változtatna? Akkor se lehetnénk "jófiúk" soha....
Kicsit eltértünk az FZR-től
Nem értem milyen "kultúrkör" az olyan társadalom ahonnan ezek a férgek jöttek, ahol az "ismerkedés " a lányok megfélemlítésével és a lábuk közé nyúlkálással történik??!!
Ezt nem csak a migránsokra értem, 2010 óta sok mindenkivel kellett "szabadságharcot" vívnunk. Legalábbis itthon ezt hangoztatták, pár száz kilométerrel nyugatabbra meg mentek hízelegni egy kis pénzért.
Ez arra jó, szétbomlasztani-felhígítani az európai nemzet államokat, belső ellentétet és zavart kelteni, hogy aztán az irányítást a gazdasági erővel lehessen végezni, kívülről.
Találgassunk, kinek jó ez...
Miért, van nekik olyan? Vagy csak az állandó ellenséggyártás segítségével tudnak a HŐS megmentő szerepében tetszelegni és elhitetni a sok tájékozatlan vagy buta emberrel, hogy mekkora királyok.
Láttam már télleg szellemes plakát-paródiákat
Ugyanakkor kicsit szánom a libsiket, nehéz helyzetben vannak, kényes lenne nyíltan támadni a kormány bevándorlás ellenes politikáját, mert akkor még a jelenlegi népszerűségük is csökkenne, de ugye mellé meg elvből nem állhatnak xar ügy így megpróbálják elviccelni
-arni mint vendéglátó
-ábrus GTR
-mlas R1100S
-pupu FZR
-csövi 316i
-fábi FZR
A fideszes "betelepítési kötvény"-nek semmi köze a betelepítéshez, az egyértelműen mutyi - ezért is fel kéne akasztani pár embert, de ez sem fog megtörténni
Na, de majd vitázzunk ezen ital mellett inkább
De ez tényleg nem FZR.
(Nem akartam politizálni, bocs csak lehet, hogy kicsivel több rálátásom van. Ennyi.....)
Nem ismered a mondást, "valakit ellenségeddé akarsz tenni, adj neki kölcsön" - mi pont ezt tettük 1920-ban utálnak is minket körbe
Ha most elkezdenénk migránsokat befogadni, ez mit változtatna? Akkor se lehetnénk "jófiúk" soha....
Kicsit eltértünk az FZR-től
Találgassunk, kinek jó ez...
Ugyanakkor kicsit szánom a libsiket, nehéz helyzetben vannak, kényes lenne nyíltan támadni a kormány bevándorlás ellenes politikáját, mert akkor még a jelenlegi népszerűségük is csökkenne, de ugye mellé meg elvből nem állhatnak xar ügy így megpróbálják elviccelni