Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Emlékszem rá ez Sünié volt. Dumáltam is vele a Foktnál amikor vettem a Bering kabátomat (ő volt ott akkoriban az eladó,hogy szakadna meg)
Nem én írtam.
Határozottan NEM javaslom.(ha lenne rajta berúgókar akkor esetleg,mert az önindító megoldása egy fos konstrukció)
Ekkora tudományosan kifejtett marhaságot!
Mesélj róla.
Mikori évjárat. Mi tetszik, mi nem... gondok, problémák, mire kell figyelni, stb.
Nekünk.
Az asszony má oda van,
de a kocsit NEM adom
meg mosmá a kutyáját sem
nem eladó?
De amig szivóágon vagyunk addig jobb óvatosnak lenni
am a szuzkából is lehet csinit faragni viszonylag piri pííízéé
holnap küldök neked 1 pár képet az enyémről!szomszéd!
Én meg olyan tárcát ami dagadtabb a családban bárkiénél
Ja meg ha bármi gáz is van ebben a kutya világban legyen mihez nyulkálni,ne pedig fizetgetni
reklám van.
ha mindenki így gondolkodna, nem lennének új autók, hanem egyből használtat gyártanának.
Egyébkén igazad van!
Szerintem tudat alatt nem akarok swiftet. Olyan kocsit akarok ami jobb mint a családba a többieké.
Nézzétek a discovery channelt. Állatok.
Ha 1 milliért megveszel 1 kocsit 500 at belefizetsz
500 at felveszel
850 et visszafizetsz
és 10 év múlva azt már 200 ér nem fogod eladni,hanem majdnem kuka
1 milli 200 ezret hajintottál ki
számold ki!
500 ból viszont csak max 500 at bukhatsz
Barátnőmnek akartunk Suzukit venni, de nem találtunk megfelelőt. Nézegettük a hírdetéseket, megnéztünk egy párat, ami hibátlannak volt hirdetve, rommá volt törve valamikor a háta. Végül egy kis Corsát sikerült venni a nagykőrösi úti autopiacon. Egy öreg hölgy tulaja volt, beszámították egy új Suzukiba, fiatal nepper gyerekek árulták, de tök jó, rendesek is voltak, autó is fasza. Aztán jobban is tetszik neki mint a Suzuki, megszerette nagyon, alkatrészek meg nevetséges áron vannak hozzá. Szerencsénk volt nagyon.
ja, mi az a vízlehúzó?
A Fabia rozsdál? Esse tudtam...
Máris elkezdtem más autóban gondolkodni.
Drága hobby, de számolj az inflációval is, és akkor máris csak vagy 180-200 van a tényleges összeg, és a visszafizetett összeg között. (persze az ideális a kp lenne)
Éshát lássuk be, egy 10 év körüli swift talán még 5 évig autó lesz, de egy 5 éves fabia még 10-ig legalább, és ugyan nem nagy a különbség, de azért akad.
Majd ahogy alakul.
Ha kp-ra eltudom adni a Berlingot, akkor kicsit nagyobb lesz a mozgásterem, és még válogathatok is. Most várok hónap közepén vagy 200 pénzt összesen, ha az megjött, el lehet kezdeni a komoly autónézést.
Láttam ma egy szép 2002 évi Toyota Corollát.
Csoda egy masina. És gyönyörű állapotú volt vezetett szervízkönyvvel. csakép 1250 papír volt.
tényleg nem akarlak elkeseríteni de az véletlenűl pont nem az amelyikről ha leszeded a vízlehúzót alatta már ott vigyorog a rozsdi?
és mire lejár a hitel az aljáig fog érni?
És az 500 helyett 840et akarsz visszafizetni (minimum) ? elment neked az eszed? Fogyasztási (élvezeti) cikket hitelre? Az a legdrágább hobby
Télleg, bassz, 235nek írja a manual.
Az full tele tankkal, ami nekem sosincs, így mindjárt -10kg, és nekem nincs idom se, az biztos megvan 5kg, így véletlen pont eltaláltam
Swiftből ne várjak gyárit?
Nem várok. Legyen működőképes, ne legyen 3 darabból, és legyen olcsó.
Ha nem swift, mert felmentünk árban 1,1 milla körülig, akkor Berlingo + 200 Kp + 500 hitel, amit 7 évre havi 10 rongy. Azt azért még röhögve kifizetem, oszt akkor van egy 5 év körüli Fabia pl.

Gyerekek, kinek is van az a spojler miatt ragasztós Fabia?
Mert nem pihenteted. Sose fog így meggyógyulni. Meg egyél sok fehérjéset, meg C-vitamint, napi 1000mg minimum, de 2000 se sok.
Aszkorbinsav-port vegyél, az olcsóbb.
220 ? Több az nem? a haccáz annyi...
ami nekem most van azt 2 hónapig kerestem igen aktívan
mert tutit akartam,,, 3-4 évesesn is alig tudtam gyári állapotút venni ami törésmentes, és a motor is hibátlan
ha tudnád hányat megnéztem,amit előtte az egekig dicsértek
ugyhogy idősből már ne nagyon várj gyárit