Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sáááárga ezt rakd fel.
http://bikerpunks.com/mediavie...
nekem sem.
Valami vén fószer szokott vele császkálni...
Lehet azért láttad már...
Kösz az infót!
Nektek működik az apróhirdetés? Nekem nem hoz be semmit.
Jön egy nő a dokihoz, kékre - zöldre verve, a doki felkiált: Istenem mi történt magával?
A nő mondja: -Akárhányszor jön haza az uram részegen, annyiszor megver.
-Hm, mondja az orvos, tudok erre egy teljesen biztos és hatásos szert. Azután amikor jön az ura haza, vegyen egy csésze kamilla teát és öblítse a torkát, alaposon öblítse...
2 hét múlva jön ugyanaz a nő a dokihoz, de virágzóan néz ki és mondja:
-Doktor Úr, ez csodálatos amit javasolt, képzeljen, jön az uram holt részegen én meg öblítem, meg öblítem a torkom, ő meg nem bánt engem...

-No látja, egyszerűen csak kussolni kell...
de ha mégis,,,akkor találsz az adatlapomon 1 finomságot
Nekem is nyomja a zacsit,meg a golyókat
de ezt bő gázzal ellensúlyozom
szerintem ne kapkodd el az eladást
veszel másikat
1 újabb átírás és oda egy ilyen árú moci árának a harmada
Nem erre gondoltam hanem arra hogy nekem is benne van hatszázvalamennyiben és ennyiért lehetetlen eladni.(vagy párszáz ki az ablakon vagy marad még vagy 20 évig)
igen, ezt a csodát talán még néztem is.. eszem faszom megáll, én meg most vagyok cinkben
Zsadyé volt,még tavaly cserélte le a CBR-re.(nem sokáig örült neki aki megvette)

http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_fzr_1000_magyar_-35990
45
hűű baszod 350? azta de kéne.. havi pár életbizti mondjuk fél éven át (afasszom, meg kell pörgetnem az üzletet mer a véremet szívják ha nem, dee utálom az ilyent, nameg a pénz is jól jönne )
hogy? mindneki vele csináltatná a szarát?
De jó ez a motor! Teccik! De olyan ismerős...
Akkor viszont nem rossz ajánlat mert a 750/800-ast nem szokták odaadni 700-750e alatt!
Ha így érzed akkor gyorsan szállj ki belőle amíg nem megy bele több pénz mert úgy jársz mint én.
Ha jól sejtem 400 vagy max.600-as. De nem rossz.
Nem ezt akartam. Hanem ezt.
Nem rohanok még keresgélem az utódot, csak elkapott megint az érzés hogy ez valahogy nem én vagyok. Még kapargatok hozzá pénzt 200e most összehozok és a motor ára kb 400-450 körül nézegetek. pl ez jó is lenne nekem. ez most 500e
1 kivételével mind hasbehúzós de a csajok jók.
Attól függ hogy milyen gyorsan akarsz megszabadulni tőle.(egyébként ezt valahogy éreztem Nálad hogy nem gondolod Te ezt az FZR-t komolyan,persze ezzel nincs semmi gond,van ilyen )
Ha 200-ba vetted akkor most járhatsz olyan 260 körül.(átírás nélkül)
Ha ennyiért kiteszed gyorsan elviszik(most tavasszal). Ha 3-320 lesz akkor már elhúzódóbb a folyamat,ez felett már nemigen van esély hogy valaki meg is jelenne.
Alternatíva lehet a csere is,bár én azt személy szerint utálom.