Ja. Ma megyek egyet éjszakára és ez nagyon megzavar. Meg esik is. Tegnap délután anyám eltörte a bal karját a válla alatt (elesett,nem műtik csak felkötötték neki kb:3 hétre). Még ez is. De már próbálok helyrerázódni.
Most néztem a Biker-World-öt Most nincs nekik féklámpa kapcsolójuk de nemrég láttam.Fel kell hívni őket és megkérdezni. (a gyári általában mindenből drágább)
Szívócsonk a Biker world-ben biztos van de a Yakomotonál(06 72/238-994) is érdemes megkérdezni(az gyári).
Viszont én is kérdeznék: a CBR-en az első lámpa ha tompítottan világít akkor mind a két oldalon világít az izzó vagy csak az egyiken? (már hogy el van-e osztva hogy egyik oldal a fényszóró,a másik meg a tompított)
És hány wattos izzók vannak benne? Ugyanis mint láthatod nekem Ilyen idom van felrakva a Frézire. (rohadtul ilyen CBR-t akartam venni annak idején de akkor még sokkal drágább volt)
üdvözlet mindenkinek!egy kis segitséget kérnék:1992es fzr600 első féklámpakapcsoló nincs véletlen valakinek?valamint a karburátorhoz gumi szivócsonkot hol lehet beszerezni?ha tudtok valamit megköszönném!
Viszont én is kérdeznék: a CBR-en az első lámpa ha tompítottan világít akkor mind a két oldalon világít az izzó vagy csak az egyiken? (már hogy el van-e osztva hogy egyik oldal a fényszóró,a másik meg a tompított)
És hány wattos izzók vannak benne? Ugyanis mint láthatod nekem Ilyen idom van felrakva a Frézire. (rohadtul ilyen CBR-t akartam venni annak idején de akkor még sokkal drágább volt)
YAKOMOTO BT.
Magyarország KOMLÓI ÚT 229
7628 PÉCS, BARANYA MEGYE
Telefon: 06-72-238-994
Megvolt a nagy választás. Kár, hogy nem volt olyan párt akinek szerepelt volna a programjában a hétfők betiltása. Támogattam volna.