Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Undorító idő van...csak azért nem bánom, mert lemossa a sok politikai szennyet a városról, meg mert a múlt héten vetettem füvet
Dévaványa itt van a szomszédban, tőlem 40km-re. Mivel én Vésztő-n vagyok.
Itt is genya idő van, hideg+eső. Pedig ma du pont lett volna időm kerülni 1et
Ja. Ma megyek egyet éjszakára és ez nagyon megzavar. Meg esik is. Tegnap délután anyám eltörte a bal karját a válla alatt (elesett,nem műtik csak felkötötték neki kb:3 hétre). Még ez is. De már próbálok helyrerázódni.
ábrus ez neked most valahogy nem megy.
Nyugtass meg hogy nem egy FZR 600-ra cserélted el a CBR-t!
Ma valahogy nem vagyok teljesen normális.
Még annyit az első féklámpakapcsolóhoz hogy ha csak nem törött el akkor nem okvetlen kell kicserélni ugyanis szét lehet szedni és javítható!
De hülye vagyok hátsót kerestem pedig Neked első kell! Az van nekik 3590 Ft.
Gumislag. annak 2500 kilométere. és bevált.
Kész. Beégtem. Dévaványát Erdélyben kerestem.(ekkora ökröt,követ rám!)
Itt folyamatosan esik az eső.
Most néztem a Biker-World-öt Most nincs nekik féklámpa kapcsolójuk de nemrég láttam.Fel kell hívni őket és megkérdezni. (a gyári általában mindenből drágább)
Attól függ hogy melyik szívócsonk! A légszűrőháztól jövő annyi de a karbi és a hengerfej közötti viszont drágább szokott lenni!
Szívócsonk a Biker world-ben biztos van de a Yakomotonál(06 72/238-994) is érdemes megkérdezni(az gyári).
Viszont én is kérdeznék: a CBR-en az első lámpa ha tompítottan világít akkor mind a két oldalon világít az izzó vagy csak az egyiken? (már hogy el van-e osztva hogy egyik oldal a fényszóró,a másik meg a tompított)
És hány wattos izzók vannak benne? Ugyanis mint láthatod nekem Ilyen idom van felrakva a Frézire. (rohadtul ilyen CBR-t akartam venni annak idején de akkor még sokkal drágább volt)
Viszont kszuan motorja gecikirályul néz ki!
köszi már ez is nagy segitség
A szívócsonkot a yakomoto-nál Pécsről lehet olcsón kb 2500ft/db. Csak telefonjuk van nincs weboldal.

YAKOMOTO BT.
Magyarország KOMLÓI ÚT 229
7628 PÉCS, BARANYA MEGYE
Telefon: 06-72-238-994
üdvözlet mindenkinek!egy kis segitséget kérnék:1992es fzr600 első féklámpakapcsoló nincs véletlen valakinek?valamint a karburátorhoz gumi szivócsonkot hol lehet beszerezni?ha tudtok valamit megköszönném!
Reggelt!
Megvolt a nagy választás. Kár, hogy nem volt olyan párt akinek szerepelt volna a programjában a hétfők betiltása. Támogattam volna.
Nagyon rendes vagy!
Ma megelözöt Békéscsaba és Orosháza között egy TS MZ 150-es, és tartósan ment elöttem 120km/ó-val. Nem volt szivem vissza elözni.
Jó.
ÖÖÖÖöööö jaa....