Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem maradt belőle esetleg mondjuk két oldalidom?
Már úgy értem helyettem!(akkor nem a műtrágyaszóró lett volna a legnagyobb szívás)
És hogy emlékszel,a jobb oldali volt a tompított? Én úgy kötöttem (abból gondolom mert a bal oldalnak elég furcsa kiképzésű a foncsora)
Az FZR-nél meg évjáratfüggő,ha már nem két kerek lámpás akkor a kis lámpatest a helyzetjelző felette.
A CBR-ért meg nagyon kár,korosztályában talán a legjobb motor.
HA kész vagyok kint az jön. Ha minden jól megy még 2 nap és jön a sárge.
Szedted volna szét a Sárgát!
Nem igazán találom így meg. fenn van a Futam, de nem játsza le úgy, ahogy az edzést és az időmérőt...na mindegy, azért köszi
ha regisztrálsz a talma.hu-ra akkor onnét elméletileg le lehet tölteni a videót.
Ha megleled, tedd má ide, mert én se láttam
Helyette 3000 rpm-et néztem mikor jöttem haza a pályán (az nálam 170+ )
ja 60/55ös sima bilux izzók vannak benne csak az egyik oldal nincs bevezetékelve csak fényszóróra.at fzr-en milyen a gyári helyzetjelző?a két lámpa fölött egy kicsi vagy valami más? az enyém amerikai kivitel az indexben lenne benne de azok nincsenek rajta
Kűfödiül nemugyanolya a 20 e rpm ?
Megnézem otthon. HA van valahogy eljuttatom.
sajna a cbr-t el kellett adnom de nem birtam motor nélkül igy került hozzám az fzr.azért kell uj kapcsoló mert nincs rajta
el van osztva tompitott csak egyikoldal fényszóró mind a kettő
Magyarul is? Mert nem nagyon találom a verseny-t, csak a qatar-i edzést
Műganaj. 20 éves. ideje volt megbontani. De ennyit én még nem szoptam semmivel sem.
Felétek is zajlik rendesen.
Szóró? Ganéjj?
Azzal meg egy 82-essell volt régen egy vicces sztorink.
Elakadtam mint a szar.
Sziasztok. Nálunk is esik, de én most ennek örülök. Szétjött az átkozott szóró. 8 csapágyból, 6 törött. De holnap már összefele megy.
tuti fenn van torrenten...
Jobbulást neki ! Unokaöcsém is így járt. Neki evasalták. Úgytűnik erre felénk divat a vasalás.
MotoGP nincs fenn véletlenül valahol? Este nem tudtam meglesni most meg ráérnék..
Nem
Nem érdemes javítani, nem lesz jó. Újat kell venni.
Itt is esik, szar az idő.
Halyi járt nálatok?