Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha a hűtő kiegyenlitőtartályát lejjebb teszem a mostani magasságánál abból lehet guban?
ugye nem?
Az enyémhez itt nem kapható.Legalábbis nincs a termékek között.
Amit te mutattál az '94-hez való, az enyém pedig '91-es.
De azért holnap fölhívom őket.
Köszi!
http://www.biker-world.hu/kate...

itt mindent ki tudsz választani típus évjárat stb.
Hol 8000Ft? Ahol én kérdeztem 17.000Ft -ot mondtak.
kell lennie, mert van kapcsoló
Üdv!
Valaki tudna felrakni egy képet az fzr600r kuplungkarjának alsó részéről? van rajta "bütyök" mikrokapcsolóhoz?
bocsi, nemtaláltam...
Nem is kell. A blokk tetején a karburátorok alatt van az olajcső amin megy fel az olaj a hengerfejbe,oda felülre van értelme bekötni a műszert. (és ugyanaz a csavarja mint az olajhűtőnek)
Persze. De ha van egy eltömődött olajszűrőd mert a blokkban valami elkezdett tömör fémből fémporrá válni vagy csak valaki "jó fej volt"a parkolóban és kaptál két marék földet az olajbeöntőn (szedtem szét ilyet) és a szűrőt megkerülő ágon megy az olaj,vagy dugulás miatt nem megy fel az olaj a hengerfejbe az már lehet hogy érdekelne,az olajnyomásmérőn viszont így nem veszel észre semmit mert a hűtőn szépen kering vissza az olaj a karterba.
Az FZ 750-en nincs is olajhütö.
Te tudod én nem értek a motorokhoz. Én az olajnyomáson azt akarom tudni van-e és ne álljon be motorom ha nincs , nekem tök mind1 hűtő előtt vagy után van ha megy a pumpa akkor nincs baj.
Elolvasva és értelmezve UGYE HOGY NEM AZ? (pedig felhívtam a figyelmed!)
Pontosan. Amit a FŐ OLAJKÖRBE AZ OLAJSZŰRŐ UTÁN tennék.
A 750/1000 pedig mivel KÜLSŐ OLAJCSÖVES ezért adja magát hogy NEM AZ OLAJHŰTŐ KÖRÉBEN LÉVŐ NYOMÁST MÉRICSKÉLEM (ami közvetlenül az olajszivattyú után van párhuzamosan)HANEM ARRA VAGYOK KÍVÁNCSI HOGY MEKKORA AZ OLAJNYOMÁS AZ OLAJSZŰRŐ UTÁN ÉS A HENGERFEJBEN!
Nem volt vicces.
A 18-as felnire meg Mezőberénybe lehrt használt gumit venni.
Szerintem elég egy gomba is,meg egy kontrol lámpa,ami jelzi hogy van olajnyomás vagy nincs.
köszi az infót az olajlámpával megelőztél, már akartam kérdezni.
Ezt majd a hatszázasok megmondják.(egyébként elég gáz)
A második sem típushiba csak egyszerűen szét szokták rúgni,egyébként nem rosszabb mint más típusoknál.
Annyi rossz van benne ha még 18-as a hátsó felni akkor arra használt gumit nemigen lehet találni.
A zajosabb blokkot és a seprűnyél hátsó rugóstagot kivéve nincs velük semmi baj.
(előre szólok hogy a piros kontrollámpa a műszerfalon OLAJSZINTET és nem olajnyomást jelez! valamint szelephézagoló betét és NEM LAPKA! ismétlem:NEM LAPKA! van benne)
Egyeseknek itt mániája olajnyomásmérő műszert felszerelni mert okvetlenül látni szeretnék hogy mekkora az olajnyomás az olajhűtőn.
8000e ft horribilis 1 fékfelújítóért?
Mit mondok meg? Ha szeme állsz , jobb oldalt tompított, bal fényszóró.
Helyzetjelző nekem sem volt.
egyébként mi a tapasztalat nagyon gáz egy 600as fzr?tipushibák?a másodikról tudok de más hibái szoktak lenni?
Sziasztok!
Nincs valakinek használaton kívüli, eladó főfékhengere FZR600-hoz?
Persze olyan ami jó és rendesen működik, valamint nem engedi ez olajat.
Az enyémből mindenhol dől az olaj és horribilis összegen van hozzá a felújító szett.
Ha valakinek van elfekvőben légyszi szóljon.
Köszi!
Sáárga kolléga megmondja!
ja jobbos a tompitott ,nem maradt semmim hozzá.és a kétkereklámpáson valamelyik foncsorban van benne?