Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Itt nézz körül, ezek a fincsi gépek ,
http://8negro.blogspot.com/
Várd ki a végét lehet fzr blokkos bobberrel megyek és akkor lesz adok kapok.
Én csak azt rakom rá amibe eddig van nekem nem kereskedő vagyok én kb 300 körül gondoltam de csak itt a fórumon mondom ezt máshol letagadom hogy ennyit írtam ide. Nem mondom hogy nem kell rá költeni de már nem sokat szerintem. Leírogattam már lejjebb. És a láncszett kimaradt arra se kell költeni. Ha megjön a fejidom összerakom rakok fel képet róla.
Basszus olcsón van egy léghűtéses acélvázas ETZ-m.(igazi egyhengeres gőzkalapács)
Meg ismerősnek sos-be kellett a mani.
Ja.
Akkó ócsóért is adod?
Valaki jól fog vele járni...
Oszt akkor elhúzol innen a jó társaságból? (végre...)
Vicceltem...
Mosmár bátran viccelek FZR talin tuti nem leszel ott FZR nélkül. Nemtucc megverni.
Azért mert ócsó vót.
De, ha ENNYIRE távol van az FZR az érdeklődési körödtől, akkor mi a búbánatos francért ilyet vettél?
Adok érte egy jó fajta acélvázas FZ-t, azt heggesztheted kedvedre.
Kitalálom:abban LAPKA van.
A képen láthatod hogy mind a két betét 188-as jelölésű(1,88mm) de a jobb oldali mégis alacsonyabb.(ez a paraszt változat,egyszerűen leköszörültek belőle mert magas volt)
Van hozzá egy táblázat amivel hézagmérés után és a berakott betét számát megnézve megállapítható hogy milyen számú betét kell a megfelelő szelephézaghoz.(ha valaki köszörülgette a betéteket mint a Sárgában is akkor már sz@rt sem ér a táblázat és a szerelőnek hullani kezd a haja,az előző "szakembernek" pedig csuklani kezd az anyukája)
Nos ha jól hallottam akkor a Nagyvasnál néhányszáz Ft darabja de célszerűbb beballagni egy szervizbe a nem megfelelő méretű betétekkel és ott elcserélni a Neked megfelelőre.(a számok alapján,de ha már köszörülgették akkor a mikromérős játék következik)
Ott milyen van?
Nekem most berheli a szrelő épp.
600-asba nem ilyen van
ja meg vezértengelyek ki,ez nem kis meló
Én mivel többnyire rövid távon használom félszintetikus 10w40-est teszek bele de ha nyáron melegben hosszabb távokat nyomnák erőltetett menetben akkor 20w50-est tennék bele.(20w40-est már nemigen kapni)
Az ásványi olaj is megfelel a gyári előírásoknak.
viszont hanincs otthon pár fajta akkor nincs állitgatás csak várakozás mennyi ezeknek darabja?
Igen.
Ez sok kis fazék.
ezeket lehet különböző magasságuban kapni?
Én 20w 50 es ásványit raktam.
Ez korong?
uraim 20w40 vagy 20w50 ásványi olaj jó lesz a jamakkába ugye?
De valami hasonlót szeretnék amit 1 cb v gs-ből lehet csinálni.
ilyen bobber stílusú moci mindig is a chopperek- bobberek átépített vasak álltak közelebb hozzám mint a speedmocik, és amúgyis most kemény válságon megyek át lelkileg kell 1 nyugis motor. Ez túl vad.

http://www.youtube.com/watch?v...
Ohh baker !
Csináld meg nemhasalósra ! Szereztél olcsón egy jó motort, költöttél rá, időt töltöttél vele, és mostmeg...