Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jobban kiemeli a kerék nem ver be a sárvédőbe. attól a rugó persze még felüthet.
igen,a rugó az már maxin van,egy erősebb is segítene,de mindenképp állítható kell,hogy egyedül motorozva ne pattogjon.
nem jó az a baj próbáltam én is az 1000ét mert a felső szem szélesebb fél centivel
Valakinek nincs esetleg 400 exup ja? Egy kis segítség kellene!! Van egy kábel ami nem tudom hogy hova megy!!!
Az enyémre az átírás, papírok, műszaki, minden 1ütt 100 volt, 2 éve.

Gyula, kutyacsonttal nem sokra mész, mert a rugód nyomódik össze abból kéne erősebb, exupé, vagy más 1000-resé, ami jó méretben. Vagy rugó gyártás is szóba jöhet, bár ilyen vastag erős rugókat kevesen csinálnak.
megnézem de szerintem csak a gyárik vannak, nekem is az új egy 20-al több mint a régi vennem kell hátsó telót
Jut eszembe,srácok van valakinek 600-hoz gyárinál rövidebb kutyacsont eladó?Emelnem kell a hátulján mert az asszony hízott tíz kilót,és a kerék beleér a sárvédőbe!
Ez tetszik,de még mennyibe kerül a forgalomba helyezés?
http://www.kepesmotor.hu/bmw-t...
Ez a férfivá érés egy természetes folyamata
Mi van,már mindenki BMW-re vált?Ha cserélem a yamit,én is azt veszek!
Az praktikus, legalább nem tudja a yard levenni
Ma már annyira agyfaszt kaptam, hogy nem készülnek a papírjaim, hogy elmentem rendszám nélkül melóba....
De ott néha népírtanak, meghát a nagy fehérnek is arra van a legfontosabb élőhelye a földköziben!
Szebb ott a tenger... De egy hegyi túrában is benne vagyok
Csak nem feloldod a bojkottot a Horvátokkal szemben?
(a házinéni mondta hogy magyarok nincsenek idén szinte semennyire)
Jövőre lehet oda kéne menni... De neked biztos sok lenne már belőle
Mint kiderült alattunk (ahol tavalyelőtt laktunk) a tulaj fia lakik. (35-40 körüli jó fej srác és tud angolul is)
Kérdeztem tőle hogy nem lehetne kikerülni a foglalásnál a svájciakat? "jajj, dehogynem rohadt kilincsorrúak, egy hiéna banda, nélkülük jobb, menjen a k.anyjába az adrialin, csak a baj van velük! Email vagy face és megbeszéljük egymás között ha jönni akartok"
Az volt a terv de inkább fügepálinkát akarok venni a háziaktól.
Csak megvolt.
Na meg van egy penge palacsintázó a mellettünk levő utcában kb.30 méterre.
Pálinkovácot kell vásárolni jó lesz az még itthonra is.
A maradék pálesznak meg épp most van vége. (már csak egyéb alkoholos dolgok maradtak)
kiqrt velünk mert nemrég elkezdett cseperészni az eső így kaja és ivászat lett helyette. (most meg már nem nagyon mennék sehova ilyen állapotban)
A kikötő meg a többi tegnap (is) megvolt.
Autót lemostam,reggel pakolunk ès indulás
Már vásárolgatok bele ezt azt