Is.
Viszont ami ennél jobban nehezíti a dolgot az az hogy a széles ismeretségem előszeretettel talál meg ügyes bajos dolgával, lévén "te úgyis mindenhez értesz" (csak a legutóbbiak: apám számítógépe, szomszéd kompresszora és fűnyírója, sógorom beépítendő "SAL subcsöve ", ma a kezembe nyomta az unokahúgom a gyerek kisvonatát hogy "itt vannak hozzá a sínek is hogy ki tudd próbálni ha kész, tettem bele elemet de nem megy", stb.)
És akkor még az itthoni dolgok is. Motorra nincs idő.
Nem.
Példa a ráérésre:
-a GTR hazajött az Olasz túráról, akkor levettem róla a dobozokat és félig kipakoltam. Azóta ugyanúgy áll, még rajta vannak a túra döglött bogarai. (azóta kissé poros lett)
-még a túra előtt elhoztam sanyától az FZR-t, akkor betoltam a garázsba a fal mellé. Azóta ugyanúgy áll. (kissé poros lett)
-tegnap elhoztam a Jáwát, levettem az utánfutóról és betoltam a kerti pavilon alá. (eddig is nagyon poros volt)
http://ezws.hu/
A BMW-s rendezvényre kitelepültek, és akciósan mostak, meg is csináltattam a verdát, szép lett - és biztos nem lett olyan, mint ha a sáját telephelyükön csinálnák, de így is meg voltam elégedve... 2 srác majd 1 órát molyolt rajta 5ezerér (akciós volt a prémium full)
Ez történt 7végén, meg kevés alvás, mert a 6 hengeres BMW motor tuning kipuffal határolásnál elég hangos, és ezt mindenkinek hajnalban volt kedve tesztelni de nem baj, mert az üvöltő techno-tól úgyis be volt dugulva a fülünk de azé' jó volt
Volt de nem zavart, mert elég öregurasan vezettem. Csak úgy suhantak el mellettem az autók.
Alig vártam hogy megérkezzek és leszálljak róla. Ha ezentúl is ennyi kedvem lesz hozzá menni fog minden motoros cucc a háztól.
Én évek óta azon dolgozok, hogy ne bízzanak rám semmit, de még mindig nem sikerült teljesen elérni