Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm
Használd ki az utolsó pillanatokat is
Most irány fürdeni, ilyenkor a legjobb, utána asszonyt csinosba, és elvinni a kikötőbe-óvárosba... reggel meginni a maradék páleszt, úszni még 1et, aztán irány a szombati orális aktus hazáig
Jó nyaralást Arni!
Ez de nagyon jó!
Ha átalakitom a ducatot,akkor remélem sokat csavargunk majd,mert egy évben egy hét nyaralás az lóf...sz.
Ilyenre szeretném a belsejét csinálni nagyából
Mi holnap indulunk
Az a baj a nyaralással,hogy hipp-hopp elillan,és helyébe a sima hétköznapok lépnek. Kedden jöttünk haza de még mindig nem álltunk vissza,és hétfőn már a meló.
aludni lehet, csak csend nincs. De nincs vele baj.
Persze már nem kell sokáig szenvedni miatta mert holnap megyünk haza.
Hát akkor esélyes a csere.
Hú bakker! Az elég késő. Én kész lennék tőle,ha nem tudnék aludni már akkor.
Persze.
Éjfél körül még úgy mászkálnak az utcákon a turisták mint a zombik a walking dead-ben. (itt mellettünk a fagyizó 23-körül kezd pakolászni, az étterem meg éjfél után)
Hajnali kettő körül már a részegek is kezdenek kidőlni és csendesedik a környék.
jég hidegen kurva melegen is sokat nyom ha ráadom a gyújtást
Ez nagy királyság! Tuti a szállás. Este csend van?
nagyjából erről van szó:
A cserépkályhától a konyhaablakig. A bejárat a lépcső tetején a korlát helyén lenne.
Azt terveztük hogy a kisház konyhájának a belmagassága elég nagy,és ha a manzárd szoba bejáratától még lehetne egy fa galériát csináltatni ahol két fekhely elfér az nagy királyság lenne. Kíváncsi vagyok mibe kerülne?
Akkor nagyon jó helyen vagytok.
Már voltam kétszer úszni de nem maradok lent a napon. (kb. 50 méterre van a strand innen a terasztól)
Ma sem mész le a strandra?
A Frén gyári ac is melegen időnként sokat ment,de azért nem biztos hogy rossz.Amikor lehúztam a csövet,nyomott mint az állat.
Dög meleg van. Utálom az ilyen hőséget.
eccerű kicserélem az ac-t......
akkor mér nem azt vettél?
Eccerű, teli tank és kösd ki az ac-t a rendszerből.