Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nincs valakinek fölösbe véletlenül 22x1 anyája? Ez az ami a kormánnyakat zárja le felül....
miért örül Pistike ha speedet hoz a mikulás?
*mert csak 2őt kell aludni karácsonyig
Új hozzászólás Hozzászólás az előzmény idézésével
Egy fickó felhívja a hentest:
- Jó napot! Disznó feje van?
- Van.
- És nyúl gerince?
- Az is van.
- Csirkelába?
- Természetesen az is.
- Huhh, akkor maga nagyon ronda lehet...
Mert pl szétment a tömítés.
Az nem iszik hűti a fejét mert megfájdult sok hülyeségtől amit ide írkálunk.

Na jobb napot mindenkinek.
Lehet, nekem is csak a messzeség... meg akkor 30onxx voltunk még
Nem panaszkodott senki, hogy büdös a szám kicsit kényelmetlen aludni, ez igaz.
De mégis, itt beszállsz a repcsibe, 1,5 óra múlva kiszállsz Mallorcán, átülsz egy klímás Mercibe, ami visz a szállodába - ez olyan snassz, nem?
Reggel 8kor még itthon neteztem, 2kor meg már kint feküdtem a strandon Palmán, oda az utazás varázsa.
Kérdés?
Miért szivárog az olajszürőcsarnál az olaj járó motornál?
Romantika? Büdös szájú hátul ülők, horkolós 2 sorral arréb lévők. Neee.... életbe többet. 2x voltunk Sartin. 1. alkalommal barátokkal, az másabb volt. Utána csak ketten. Na akkor mivel idegenek voltak körülöttünk, azt mondtam, hogy soha többet.
Görög maga jó, de...
Buszos görög... azok mekkorák voltak Voltam 3x, Paralia, Pefki, Korfu (az durva volt, 28 óra) Délszláv háború idején mentünk Bulgárián át, ott is géppityus őrök, meg igazoltatások .. Mikor voltál, nem futottunk össze?
Pár éve már csak repülünk, pedig a busznak megvolt a romantikája. A közelebbiekre meg autóval.
Ultras12. Gula üzeni, ha nem lesz jó a mérő, kedden küld másikat mert hétfőn szabin van. De jónak kell lennie aztat mondotta . De ha eldugult akkor ottan valami gáz van nálad. Na ennyit üzent.
Nem lehet. "kikapok"
De szép autó! mostmár akkor Katikáról meg a 16 feletti lányokról is kérünk.
Basszus, vagy kéccázat vissza kellett olvasnom.
Jó, mert nem rossz...
Pedig lehetett volna nyálat csorgatni.
Köszönjük a Zsoltok nevében. Bakker jöttek ismerősök. Kati meg a 3 lánya. Itt az autójuk.A csajokat nem fotóztam, ne örüljetek.
Akkor én vagyok a sovány? 183cm és krmény 67kg.
Bódogat a Zsoltiknak
ja meg BNZS! (Boldog Nevnapot Zsoltik)
Pontosan.
Haversrácnak egy őz kereztezte útját 80-as tempónál mikor a P20-asa nyergében ült. Megúszta. Csak csúszott. (motor kevésbé, más tészta) Hívott rendőrt. Gondoltam, hogy majd jól bevasalja az erdőgazdaságon a motorba esett kárt. Jött a zsaru, vett fel jegyőkönyvet, de rendes volt, és mondta, hogy jobb ha nem megy az erdőgazdasághoz, mert mivel kivan téve az útra az "ugró szarvas" jó eséllyel még el is kérik az őzike árát tőle.
csak egy felvetes: mi van,h ha a motor helyett egy oz,v szarvas all az ut szelen kivilagitatlanul.akkor ki a hibas?az allat,mert nem tett a seggere macskaszemet?:P
Az enyémek nem viselik el ha vizesek lesznek.
Hogy iszik a macska....
http://www.goldengate.hu/video...