Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de hogy a te motorod mekkora királyság baszod.. baszarás
jaja, de a stressz is más mondjuk az oroszlányi kistérségben buszozni, vagy a 7-173-as gyorsat vinni át a városon
Nebazmá, hogy Pesten nem tucc állást találni? Mi lenne veled egy kisvárosban ?
Én épp most januárban kaptam egy pesti állást - betanított munka, jó lóvéval kellett hozzá némi összeköti, de ennyi mindenkinek van. Szóval csak próbáld, sztem.
Nem tudom nálatok mi a szar, de nálunk a kezdő sofőrök 180-200 órával, havonta 1 szabad hétvégével talán 100000! Ezért ha reggeles kel 3.00, végez 12-13-kor, Du kezd 12-13h-22-00h-ig Bakker! Nem rossz ez a pénz érte!
Ha sikerül bekerülnöm, akkor ezekről majd légy oly szíves és tájékoztass a dolgokról, majd jól bejátszom, hogy bántalmazzák a szegény meleg cigány-t és lecsapolok Róluk egy adag pénzt
Nem tudom konkrétan mennyit fizetnek, szerintem 120 körül talán mindenestül megvan, kaja utalvány, bérlet, stb...tudom, hogy ebből nem lesz soha szép házam és autóm, de egyenlőre sokkal jobb lenne mint a semmi, csak a tartozás növekedése...
meg nem is kevés az a jövedelem, plusz a szaxik miatt elég jók a körülmények pihenőidők meg minden
azé nem oylan kevés. 110% hogy többet keresel a kötöttpályásoknál mintha köztisztviselő lennél
Sztem nem is olyan szar! A BKV nem a legrosszabb! Nálunk rosszabbul fizetnek. Nekem vannak ismerőseim fent,(valamikor ott vizsgáztam én is "D"-ből) megvannak belőle. Biztos jövedelem.
Ez exup nélküli biza
Komolyan mondom, már mindenhol bepróbálkoztam, még a tesco-ba is jelentkeztem árufeltöltőnek, pedig van egy szakmám, jó érettségim, nyelvtudásom, stb...tanultam egy pár évet ezért...tényleg mindent kipróbáltam már, de nem vesznek fel sehova, most megpróbálom ezt, aztán meglátjuk...szar pénz is pénz...
Húúú bakker abba nincs is kormány!
Bagolynál jó kezekben lesz! Ha nyerek a lottón veszek neked 1 gépet!
Ugyanúgy, kinn áll. Ha sikerül elmennem vilivezetőnek, akkor első fizuból megy Bagolyhoz...
Beszéltem a taggal,még mielőtt kész lett volna a gépem, mondtam csere! Ő mondta nem érdekli! Hogy lehet visszautasítani egy 250-est!
Bakker! Ez nem sokat ért hozzá! Pedig dejól jártam volna!
azt tudom, de gondlom a 130-x lóerő is elég erős, nem is az a kérdés itten
Asszem ez még exup nélküli!
milyen érzés egy ilyne régi fzr-rel menni? egykerék, térdkoptatás minden ugyanúgy megy mint az újabbakkal, (na jó ezt tudom hogy ugyanúgy megy mondjuk) vagy mi? Valakiét egy szer úúgy kipróbálnám hogy milyne érzés.. mer az újabbik fzr1000errel már mentem aaaz szét baszott oylan király
bazmeg, akkor kössünk életbiztit gyorsan
Géped?
Gáz! De már a bordám is szúr ha köhögök! Szótam is az asszonynak hogy hijja a vadászt!
Vállad, hogy van?
Erre voltam ráindulva, csak nem cserélt!
mond