Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sőt! Még a Zsoltoknak is!
Csatlakozom.
Kellemes Zsolt napot kívánok minden Zsolt nevű Zsoltnak!
Eddig sem itt kellet volna szórakozni hanem dolgozni!
Na dógozok.
majd még visszanézek.
Megint az igavonó állat nemiszerve jutott eszembe.
Ez mááá a perverzió vaze...
V8-as gyerek?
Na látod ezért nem jutsz egyről a háromra!
Egyébként ha tehetném Én is inkább cimbim 2,5-ös benzines Merciét venném át. Gyöngyörű, kényelmes, és ahozképest olcsó. 7-8 e Ft Ne kérdezd milyen hernyó, sajna nem értek hozzá.
A god, hogy mivel 2,5-ös benzinek a gatyám ráfizetném.
Akkor még kell egy V8-as vas meg 1-n számú gyerek. A többi már megvan.
BekeSanyival megoszthatnátok. Rá pedig ráférne pár kiló plusz. Szegény a képei között a motorjával olyan mint aki most szabadult az intenzívosztályról. Bocsi!
Egy nagy 4 lábú igavonó állat nemiszerve jutott most eszeme. Nem is tudom miért.
Tudom.
Egyébként igazán nincs okom panaszra. Tény, hogy anyu meg apu nem tolt semmit a seggem alá, sőt Én vagyok kénytelen őket segíteni, mert pl. ha nem vagyok, télen megfagynak, mert nem lett volna tüzifa. 28 éves leszek. Van autóm, motorom, robogóm, saját házam. Telik 1 évben egyszer 2 hét balatonpartra, vagy buszos Görögországra. Közeli ismerőseim vannak akik huszon évesen, már 2 gyerekkel a mamánál és a papánál nyomorognak egy kis szobában, és egy szakadt kemping kerékpárral gyorsulnak 0-100 huszönhétmillió másodperc alatt. Nem mindig örülök, hogy ebben az országban élek.
A hangsúly a TÖBBET szón van!
Dogozni? Szerinted mi a tökömért írtam ilyen korán a fórumra? A francse kelne magától ilyen korán. Már az 5. reklamációs választ fogalmazon. Hivatkozva Társaságunkhoz érkezett....
Meg kell jegyezzem túlsúlyos vagy. Én 183 cm-hez 84 kg vagyok.
Remélve hogy mind a két felet szarrá verik! (ez a kettőt egy csapásra stílus)
Többet kell dolgozni!
Egyébként inkább gyereket kéne csinálni. Egyébként én sokkal fiatalabb voltam mint Te és pénztelenül is a legelvetemültebb verdákkal jártam!(jól is jártam de utólag azért nem bánom )
Azóta is készülök valami "elvetemülésre" csak a körülmények még nem adottak.(de lesz,előbb-utóbb akkor is lesz)
Én meg 172 cm(hivatalos rendőrségi magasságmérővel mérve) és 92 kg.
Aki viszont szívóskodik velem arra ráuszítom a cigányokat!
Egyébként nagyon szép lett a kocsi, hogy kivixoltam. Megérkezett a dísztárcsára a citroen matrica.
Alakul a gépezet. CSak ne esen vasárnap, mert esőben nincs piac. Ráadásul a szavazás is lesz, kisebb lesz a piac.

Nincs pénzem !
Egyébként meg ÉN MÉG fiatal vagyok, és sokat fogok motorozni. A kocsi csak télre kell, ne fázzon a seggem.
Az a baj hogy Tomi nem akar igazi autót venni csak mindenféle szükségmegoldással kísérletezik.
De egyszer csak megjön az esze és beleül egy igaziba!
igazad van! te nem vagy fakabát véletlen?
út széle