Úgy alakult az életem, hogy most meg kellene válnom szeretett motoromtól. Keserédes dolog de most ezt a döntést hoztam meg. Ugyan még nem hirdettem meg sehol de ha valamelyikőtöket érdekelné szóljatok! Vagy ha egyik ismerősötök. A gépet ismeritek és talán még engem is. Nem árulok zsákba macskát de nem is akarok elpotyázni és szeretném ha jó gazdát találnék neki.
A számom tudjátok de aki nem annak most leírom: +36 70/41 90 488
k.mihaly87@freemail.hu
Amúgy mizu veletek?
Azzal a futóval lehet, hogy élnénk, ha úgy adja.... ha a fiam épp itthon van, akkor ő el tud jönni, csak a futó kell. Ő is elutazik Csehországba (2 nap átfedés), és ha pont akkor üt be a xar, akkor ember is
Jó reggelt.
Soha nem láttam ilyen felleget mint ma.T ojás nagyságú jèg hullott 20 perce.Beszakitotta a redőnyt az ablakokon.Mi a f@sz van már itt lassan tornádó is lessz,annyi minden jön mostanában.Megyek átnèzem az autókat ès a motort,merthát b@sztam bevinni a garázsba.
Polgártársak!
Vállalkozik-e valaki motormentésre (utánfutós vagy dobozos autós) szükség esetén Ausztria-Olaszország útvonalon ha esetleg a helyzet úgy hozza? (vagy tud olyat aki esetleg bevonható ilyesmibe, nyilván pénzes meló, nem szívességként)
Ha üt a tárcsa azt abból látod hogy fékezéskor nem egyenletesen lassul a gép hanem rángatva és (rosszabb esetben) a fékkar "pumpál" a kezedben.
A féktárcsa elég nagy forgó tömeg ami befolyásolhatja a kerék kiegyensúlyozottságát, ezért kell rajta lenni ha centrírozzák.
Én is voltam már olyan gumisnál amelyik szerelés közben megnyomta a féktárcsát. (mikor az fzr-t vettem, egyből megtanultam hogy drága mutatvány a figyelmetlenség)
Azóta külön kihangsúlyozom hogy "a féktárcsákra qrvára vigyázni" de végig minden kézmozdulatukat figyelem és azonnal ráordítok ha csak a gyanúja felmerül hogy bénán nyúl a kerékhez.
Kár érte mert valóban gyönyörű gép. Anyagiak miatt kell megválni vagy mert már beköltöztek az egerek a légszűrőházba?