Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem haragszol meg most nem írnám le mert telefonról nem szeretek pötyögni de ha gép elé kerülök szívesen leírom.
Most mutatták a híradóban hogy mi volt arrafelé. Kegyetlenül durva idő!
A pár ennyi.
Akinek megrongálta az autoját tetöt stb nem gondolt a martinira
Ez jó csak össze kell szedni, és mehet a száraz Martiniba
Fiuk jo hogy lefujtuk!
44e+vám
itthon
50310 Ft /db
darabja?
Én láttam már, legyen elég annyi hogy én simán megvenném mint gyári állapotú gépet. (de már nincs több hely a garázsban)
Akkor az könnyen lehet hogy nem sikerült a kiegyensúlyozás.
km? müszaki meddig van? füst mentes kuplung nem zőrőg? miket javitottál? Minden ok? szelepek be vannak lőve karbi ok? merre laksz helyileg?
Szeva Mesu! Mi a helyzet veletek?
100-120- nál elkezdi rázni egy picit az elejét! Olyan 160-ig
Irány ár 350.000 Mivel nem anyagi okok miatt adom el így nem fogom elpotyázni. El kell jönni megnézni és biztos meg tudunk egyezni az illetővel. Nem hibátlan de szép állapotú és mindig vigyáztam rá. A festése már nem gyári én fújattam újra.
Mlasnak, és Arninak:
http://www.kepesmotor.hu/kawas...
De ha érdekel valakit, keressen bátran
nagyon szép gyari 600 fzr mennyiert akarod eladni?
Szerencsére nem anyagiak miatt bár jól jön az a kis plusz pénz is, le kéne cserélni a Vectrát meg a házon is van még mit csinálni inkább időhiány és remélhetőleg családbővülés miatt amit szeretnénk a közel jövőben. Manapság már nem érzem magam olyan biztonságba a közúton és még szeretnék gyereket nevelni is. Ha megtehetném kimennék pályázni de arra nincs anyagilag lehetőségem. Most egy kicsit szüneteltetem a dolgot de biztos, hogy vissza fogok ülni ha lesz lehetőségem!
Valóban szemmel látható a fejed és a tested arányának méretváltozása.