Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Boldog nèvnapot !
Akkor legközelebb 3x kell
Én kösz ha ezt nem írod, eszembe se jutott volna pedig elvileg most "tartom"
reggelt.
Lászlók boldog névnapot!
Hello! Nem,elvitték
Nekem éppenséggel van egy
Robesz nem maradt kipufogod valami nyitott?
Dízel-benzines ijedtemben mentem ma egy kicsit.
Áh, magamon is nevetek, mert évek óta rettegtem ettől, és kétszer is megnézem mit akasztok le!
Köszönöm
Szia. Van a modern fz csoport is itt a linkje itt biztos több megfelelő alkatrészt találsz. https://www.sportmotor.hu/foru...
Yamaha FZR és FZ a csoport neve, innen jött a nyilvánvaló következtetés, hogy a kérdés jó helyen van. :) De ezekszerint mégsem.
90-es évek beli itt a legfiatalabb FZR is... szóval biztos nincs. Mint ahogy itt FZ6N sincs...
Sziasztok! Van-e valakinek porosodó sportdobja FZ6N (2005) mocihoz? Ha van, milyen, és mennyiért?
Köszi
Épp azon vagyok még egy kis idő és írok...
Ja, bár a flexnél veszélyesebb gép nem nagyon van.... (aki már látott szétrepülni korongot, az tudja ) inkább beváltottam az ígéretet, most jöttünk meg a strandról
Cső, nézz be a lapra, a vinni valókat, és írd be, ami esetleg kell, vagy ami van neked.
Vasárnap kzárólag bontókalapáccsal és gyorsvágóval szabad dolgozni.
12 óra, 34 fok, épp UV ésCardio edzést végzek (sövényt nyírok géppel a ház előtt, gatyában) 1xcsak megáll a gép... baxxa meg, megszorult egy ág de közben a ház tetején a riasztó is elkezdett üvölteni
Mijafax van, hát nem elvágtam a kábelt megyek be (mert ekkor már a szomszédok elkezdtek előmászni ) kódra nem reagál, sztem elfelejtettem, vagy egy éve nem volt riasztási esemény... mind1, vissza az áram, akkor elhallgat, de levert 3 kismegszakítót, ebből 1 másutt van...
Szóval vasárnap nem szabad dolgozni be is jöttem a hűvösbe, gépezek 1 kicsit ebéd, utána irány a szokott bicó túra (8km a strand, majd haza)
Mesu megadom pasi nevét azt facén irj rá azt ha erdekli motor megbeszélitek!!!
Azt nem tudom,de nincsenek benne!
Köszi szépen jól! Sok a meló de hát ez van. Nem panaszkodunk.
Milyen számról? bocsesz. Add meg a 30as számom az mindig nálam van.
Szeret szerepelni.