Én amikor megvettem kb 8éve elvittem szerelőhöz, hogy mindent csináljon meg rajta. Kb ugyan annyit fizettem mint amennyiért vettem. Viszont mentem vele azóta 40ezret úgy hogy nem volt Baja.
Hiába lennénk szomszédok, én már nem nagyon szerelgetek itthon. (magamnak is csak azért mert azt nem bíznám senkire, másra meg már nem nagyon marad időm)
Ha vállalnám akkor lenne egy rakás melóm (keresnek sokan még ennyi idő után is) de épp azért nem vállalom el senkiét mert nem akarok kivételezni senkivel, egyébként mostanában tényleg nincs rá időm. (a későbbiekben ha az itthoni dolgaim rendeződnek akkor esetleg néha ezt-azt megcsinálnék de szerintem akkor meg valami igazán vén csatalovon dolgoznék mint csövi)
eddig nekem kuplung de rendesen mukődik mukődőtt csak zőrgés miatt szetem szét szepen vette sebeséget, motorjaba olajcsere gyetya, meg elektromos probléma ac meg őnindito csere kerékcsapágy ez 1 ev alatt egyszer nem tudtam elinditani őnindito szet hullot ennyi volt eddig
Úgy gondolom hogy én az elmúlt 20-22 év alapján elég szélesen látok rá erre a területre és meggyőződésem hogy az FZR-rel mint választással még elég szerencsés voltál. (el sem tudod képzelni hogy mit lehet szívni pár olyan típussal amivel még csak nem is nagyon mentél volna kétszer ennyi meló és elb&szott pénz mellett)
Próbáltam párszor megértetni hogy a kuplungkosár tűgörgős futógyűrűje kopik ki és maga az egész kuplung mozog és ezáltal zörög, ezt hallod. (tettem fel videót, képeket, leírtam, ennél érthetőbben nem tudom elmagyarázni )
Ez a csapágy nem szokott meghalni, főleg nem annyira hogy hogy zörögjön. Ha mégis akkor ha megfogod a tengelyt és mozgatod akkor érezhetően mozognia kell (de nem fog) akkor hallhatnál emiatt zörgést. (ha egyébként ezt ki akarod cserélni ahhoz szét kell szedni az egész blokkot)
Ha vállalnám akkor lenne egy rakás melóm (keresnek sokan még ennyi idő után is) de épp azért nem vállalom el senkiét mert nem akarok kivételezni senkivel, egyébként mostanában tényleg nincs rá időm. (a későbbiekben ha az itthoni dolgaim rendeződnek akkor esetleg néha ezt-azt megcsinálnék de szerintem akkor meg valami igazán vén csatalovon dolgoznék mint csövi)
Ez a csapágy nem szokott meghalni, főleg nem annyira hogy hogy zörögjön. Ha mégis akkor ha megfogod a tengelyt és mozgatod akkor érezhetően mozognia kell (de nem fog) akkor hallhatnál emiatt zörgést. (ha egyébként ezt ki akarod cserélni ahhoz szét kell szedni az egész blokkot)