Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sokfele van vöröskód földcsuszamlás áradások.
Szar a helyzet az országban
http://youtu.be/V47en35OqDM
szevasztok néztem Honda cbrt f2 tiszta gyari allapot lehet le cserélem fzrt velemény valakinek Honda f2 ről??
A mieinken is van, évek óta mindig - hasznos. A kutyára nem lehet nyakörvet tenni, oda tabletta kell, amit nem evett meg a rohadt dög, még a kajájába rejtve is megtalálta, és kiválogatta a tabletta darabjait
Szóval le kellett nyomni a torkán szó szerint
De irígyellek, én is telve voltam 5letekkel, mit kell megcsinálni, de aztán végül is tavaly szezonzáró óta (azaz a múlt 7en 1ik nap ) megcsinálva:
- olajcsere hajtásban
- gyertya csere
- lengővilla holtjáték szabályzása
- pár szem előtt lévő helyen (=víz éri) vezeték külső védő szigetelés javítása önvulkanizáló szalaggal.
- csomagtartó kiegészítése különböző vasakkal, hogy többet tudjak rápakolni.
- ja, még 1 új háccsó mecceller

Nem lett meg:
- GPS tracker beépítés
- szgyt normálisan vízhatlanra megcsinálni
- navi tartó
Tudsz valami magyar nyelvű karburátor tisztogatásos leírást, hogy hogyan érdemes csinálni?
Szerencsére megint esik....így legalább nem érzek késztetést, hogy motorozzak kicsit.
Ébresztő!!!
alvást rendelek el.
(ha esetleg mást is érint: amióta felszereltem a macskákra azóta nincs bennük kullancs, előtte mindennap volt bennük 1-2)
Kész van.
-kormánycsapágy meghúzva majd túlhúzás miatt visszalazítva
-karburátor átfúvókázva (2 Minute Mod Jet Kit by Shoodaben Engineering-Ezt én is meg tudom csinálni version ) https://sites.google.com/site/...
-Free Power Mod aktiválva http://youtu.be/RFK3AaZ_Uwo
-nagysztender elb&szva de nagyjából helyrehozva
-kip. dobok kicserélve (bontott szebbekre)
-jobbos féktárcsa kicserélve
-új gumik felrakva (Avon Storm 3D X-M)
-Maxia felszerelve
-BMW kormány felszerelve-beüzemelve (köszi Jaszi )
-fékek szétszedve-összerakva
-kip.könyökök lefestve
-kardánrendszer ellenőrizve
-lengővillacsapágyak kimosva, lezsírozva
-hátsó rugóstagban olajcsere
-pár elzöldült csatlakozó oxidmentesítve
-üzemanyagtank kalibrálva (tanulság V1.1 )
-olajcsere
-fagyálló csere
-fékolaj csere
-légszűrő kimosva
-még pár dolog megcsinálva ami nem jut eszembe és ma lemosva mert szörnyen nézett ki. (mostanában nem tervezem hozzányúlni )
Ja igen elvileg a túlfolyó a szuszogó az nem lehet eldugulva...
Kompresszorral átfújkáltam rajta mindent.
Az nem lehet, hogy el van dugulva a karbikban a szuszogó a benzinszint felett nem tud kimenni a levegő?
Csak a gyújtás ellenőrzés miatt: holnap cseréld meg a 2. és a 3. pipát. (ugyanakkor van mind a kettőn szikra, ha minden jó akkor semmi sem változik, ha átmegy hiba a 3.-ra akkor a 2. ágon valami nem oké)
mOST ÍRHATÓ.
Régen használtam... mikor próbáltad? mert kb. fél órája állítottam be, most mennie kék
próbáltam én is nem lehetett aztán felül volt egy ablak, hogy meg kell kérni az engedélyt azt elküldtem azthittem jelzett neked.
Na jó, európai főhadiszállásáról.
Ez nem onnan való hanem a terroristák őshazájából.