Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az kemény.
hivott tőbszőr is csak nem vetted fel!!
A fehér és a piros szín festett a kék matrica.
Köszönöm!
Figyusz itt a másik számom 30/664 22 69 Ez mindig nálam van inkább ezen keressen.
Kiestek a féktárcsa szegecseitöl a zéger gyűrűk!
ne húzz fel, lassan 3 órája próbálok rájönni mi volt a probléma...
Nem csalódtam benned
Megfogtad a másik kezeddel is?
Képzeld Józsi megoldódott a kormány rázkódás gondom
Összepakoltam egy dobozba mindent ami van hozzá. (Az új trafók,új kábelekkel,gyertyapipákkal,új ac,no meg az új idomcsavarokat is elcsomagoltam,csak majd méretre kell vágni őket,mert hosszúak kicsit)
Majd kideríted,lesz rá időd.
Akartam már kérdezni hogy neked a színezés festett vagy fóliázott? (baromi jó lett)
Ha a belső üza. rendszerre gondolsz akkor az igen. (én is nagyon kíváncsi vagyok hogy mi lehet )
Okés köszönöm szépen! Még nem hívott.
Az nem lett. A hiba az egyik pillanatról a másikra,menet közben következett be. Nem estem el vele,semmi ilyen nem történt.
Karbi lett nyomáspróbázva?
http://totalbike.hu/tesztek/2016/06/25/teszt_ktm_1290_super_duke_gt_-_2016./
"Másnap kiütötték az oldalnyi hibakódot, de húsz perccel rá ugyanúgy rángatott, világított a check engine lámpa, és lépten-nyomon befuccsolt az MTC – a fotók elkészítése után még egy rövid időre magára talált, és megmutatta, mire képes, amikor minden jó, de a garázsba már egy hengerrel gurultam le, addigra ami feladhatja a harcot, megtette, még a kanyarfényszóró is letiltott – alig vártam, hogy másnap visszavigyem, tesztmotortól ennyire még nem akartam szabadulni."
Kell hozzá "elszántság" de én is szeretem az ilyesmit. (egyszerű technikával megoldani a feladatot)
a maga módján jó
de kényelmetlen ennyit ülni rajta :( kétszer majdnem 4 óra kisebb megállásokkal
ebben az iszonyú melegben nagyon észnél kell lenni vele, nehogy megragadjon, kellett odafele állítani is rajta
de hozott-vitt minket :)
ábrus eszembe jutottál a Nagyvenyim táblánál :)
Beszéltem pár szakival cbr ügybe azt montak vezér lánc gyenge pontja Hondanak de hála istenek enyémen nem zőrőg se hidegen se melegn
Motorikussan egy szavam se lehet! Eddig kb 1000 km ment bele!
Meg tudlak érteni! És becsülöm a kitartásod!
Meg a Yamaha is.