Összepakoltam egy dobozba mindent ami van hozzá. (Az új trafók,új kábelekkel,gyertyapipákkal,új ac,no meg az új idomcsavarokat is elcsomagoltam,csak majd méretre kell vágni őket,mert hosszúak kicsit)
http://totalbike.hu/tesztek/2016/06/25/teszt_ktm_1290_super_duke_gt_-_2016./
"Másnap kiütötték az oldalnyi hibakódot, de húsz perccel rá ugyanúgy rángatott, világított a check engine lámpa, és lépten-nyomon befuccsolt az MTC – a fotók elkészítése után még egy rövid időre magára talált, és megmutatta, mire képes, amikor minden jó, de a garázsba már egy hengerrel gurultam le, addigra ami feladhatja a harcot, megtette, még a kanyarfényszóró is letiltott – alig vártam, hogy másnap visszavigyem, tesztmotortól ennyire még nem akartam szabadulni."
a maga módján jó
de kényelmetlen ennyit ülni rajta :( kétszer majdnem 4 óra kisebb megállásokkal
ebben az iszonyú melegben nagyon észnél kell lenni vele, nehogy megragadjon, kellett odafele állítani is rajta
de hozott-vitt minket :)
ábrus eszembe jutottál a Nagyvenyim táblánál :)
Köszönöm!
"Másnap kiütötték az oldalnyi hibakódot, de húsz perccel rá ugyanúgy rángatott, világított a check engine lámpa, és lépten-nyomon befuccsolt az MTC – a fotók elkészítése után még egy rövid időre magára talált, és megmutatta, mire képes, amikor minden jó, de a garázsba már egy hengerrel gurultam le, addigra ami feladhatja a harcot, megtette, még a kanyarfényszóró is letiltott – alig vártam, hogy másnap visszavigyem, tesztmotortól ennyire még nem akartam szabadulni."
de kényelmetlen ennyit ülni rajta :( kétszer majdnem 4 óra kisebb megállásokkal
ebben az iszonyú melegben nagyon észnél kell lenni vele, nehogy megragadjon, kellett odafele állítani is rajta
de hozott-vitt minket :)
ábrus eszembe jutottál a Nagyvenyim táblánál :)