Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi robesz,üzentem privátban!
Kb ez történt, letapadtak a beleim aminek egy bélelzáródás lett a vége.
Kicsomagoltak, szépen átnéztek mindent majd vissza a helyére. 9 éve volt egy ilyen műtétem, akkor ki kellett venni 10 cm-es darabot a vékonybélből. Most úgy tűnik annak a hegszövete tapadt le.
Köszi, már csak ez a bölcsesség hiányzott innen és mindenünk meg is van.
Ezeket a csomagolóanyagokat nem mi gyártjuk. Tessék inkább az 1-2-4-8L-es kiszerelést vásárolni (hogy azok hány grammos kiszerelések nem tudom de azok jobbak ).
"Ne játssz apád f.....al mert megiszod a levét!"
A kollégák közül van aki bele-bele nyalakodik. eddig nem lett semmi bajuk, viszont a munkatempó sem javult tőle.
Mit gondolnának? Hogy példát lehet venni takarékosságból és szorgalomból hogy a cég jövője biztosítva legyen.
(nyilván visszaküldött bontott cuccot a franc se enne meg, bár a gyúrósok állítólag minden sz&rt megesznek ha attól izmosodni lehet )
30cm??? Ma már akkora vágáson kifordítják az embert. Mi volt a műtét oka?
Jobbulást!
Ne szórakozz a kiéhezett oroszlánnal
Szia. Fel is tűnt hogy nem vagy az utóbbi pár napban. Mi volt veled hogy műteni kellett?
Csak vicceltem . Fasz se tudja mióta vannak ezek nyitva és hány légy szart már bele. Tisztának tűnik de azért még sem.... Másrészről meg én vagyok a term. vezető, mit gondolnának a dolgozók, ha nekiállnék az udvaron kibontani a csomagolást és elkezdeném összeöntögetni.
2 kiló cucc legalább 10e Ft. Ha több akkor............
Na megjöttem a kórházból, megint felvágták majd összevarrták a hasamat. Nem nagy seb, egy 30cm-es tapasz simán befedi....
Mi történt az elmúlt héten?
Pupu szerinted meddig lessz ez a szin? délután megyek megnézni
Már nem járok miklósra így nekem is necces lenne
Nekem ugyan messze van elmenni 2-3 kilóért de pupu szerintem vállalkozhatna rá. (amilyen qrva drága a cucc és a vaníliás ráadásul baromi finom is )
hámács?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_vfr_750_f-10028008
Ez meg piros.
Szevasztok gyúrósok és nem gyúrósok! Tegnap az a k..va Biotech megint visszaküldött pár 100 flakont hogy selejt. Mert Ti kényes vevők már le sem veszitek a polcról a terméket ha a címke alatt van 1pici légbuborék. Persze ez a flakon hibája, hogy ők nem tudják jól beállítani a címkéző gépüket. Kiöntötték belőle a port, de ami benne maradt abből a mennyiségből 2-3kg-ot biztos össze lehetne gyűjteni.
Mint típusról, elmondtam már a véleményem. Azon kívül ez zöld, ha jól látom és nekem gyári színben jobban tetszik.