Akkor ezek szerint megvetted. Ha hazaértél,akkor gyorsan vélemény,első benyomás, mennyibe is sikerült elhozni..... Kíváncsi vagyok nagyon. Veszett egy paripa lehet.
1x kipróbáltam egy ilyet, újat, Suzuki nyílt nap volt itt helyben. Mentem ezzel, az 1250 banditával, meg egy 600-as gixerrel.
Hát ez nem teccett kalapálta a tökömet (V2) és gázra 2 személlyel úgy elkönnyült az eleje, hogy szinte féltem rajta (mikor ezeket próbáltam, kb. 20 éve nem ültem motoron )
Ezután döntöttem, hogy veszek egy motort, a régi kedvencem, egy sor4 sportos Yamahát... 2008-at írtunk
http://deluxe.cafeblog.hu/2016...
"NEM VISELSZ GYŰRŰT
Két lábbal állsz a Földön, nem a materiális javak jelentik a számodra a legnagyobb értéket. Csendes, intelligens és megbízható ember vagy, akire bárki, bármikor számíthat. "
Én nem viselek de az minek számít ha becsípte az ujjam a karbisor a gumi szívócsonkhoz és kissé lila+qrvára fájt?
(meg mennem kell dolgozni is)
Robesz megjött a kipu!A rossz idő miatt most nem tudom felrakni,talán majd holnap,meg erre is kell egy javító festés.iAmi érték van a fuvarlevélen az az ára?És a feladó címre küldjem?
Nekem nagyon tetszik az új GSR 750-is.