Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

35 helyesbítve. ha van 35db beazonosítható akkor a különbözetet nézve lehet köztük jó érték. de elnézve az örökölt 20at ahol 188-205ig vannak reménytelen a helyzet van ahová 165ös kell
Hajnalban lehet hogy nem annyira örültetek volna nekem.
A műszerész kolléga meg délelőttös, így szeretett volna minél előbb hazaérni hogy alhasson még valamennyit reggelig. (amiből nem lett sok mert hajnali fél 3-kor már nem állt neki kereket cserélni a parkolóban, inkább bent maradt a műhelyben mert nem volt érdemes hazamennie)
Úgy hogy van 45db ami nincs (??) köszörülve
de maradtam a kiszedem berakom mérem féle módnál
Mé nem ugrottál be egy kávéra
Úgy hogy van 45db ami nincs köszörülve
Nemrég megtekintettem a csendes álmot alvó éjjeli Budapestet. (este fél 10-kor szóltak hogy várnak a Fóti úton egy rövid szakmai kérdéssel, fél 3-ra értem haza )
Jó de honnan tudod hogy mekkorák a betétek ha köszörülve volt némelyik?
Köszi papa. Hagyjad nem lesz aktuális kidolgoztam egy haditervet ami szerintem működik.
Hali. Tudtok nekem tippet adni hogy esetleg milyen farokidomra lehetne lecserélni az fzr 750 szögletes ülésemet? r1,vagy ilyesmi?
Megkeressem a mikrométert? De nem tudom mikor tudnám elvinni meg nem biztos, hogy jó....
Ábri egy kérdés. Ha a hézagolók nélkül csak a kupakokat rakom fel, és úgy mérek hézagot,kivonom a szükséges hézag méretet a kapott eredményből és a táblázat szerint rakok be betétet az úgy jó lehet nem?
Megvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan. Egy belő hang megsúgta, hogy fémszekrény felső fiók, és ott volt bazzeeeee
Válts 2-esnél feljebb is.
hali az sok 15km/l körül kéne lenni
sziasztok.
tudnátok segíteni az yzf 750 fogyasztását illetően?
10 km enként megkajál 1 liter benzint.90-130 közt mentem vele, nem füstöl, nincs benzin szaga, teljesen jól megy.
szerintetek?
vagy ez normális lenne?
köszi előre is üdv.
Jó éjt!
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...

Ez de jó kis motor lehet!
Nem olyan könnyű az! De meg fogsz,csak tekerd minden nap.
Egész délután az erőben tekeregtem vele. Az a baj ezekkel a bringákkal, hogy túl könnyű tekerni ettől nem fogok megerősödni.

Na és milyen? Menj bringázni! Amikor nekem lett új bicóm,akkor este úgy kellett lelökni róla.
Ahhoz azért messze van... De nem kell azt olyan pontosan vonalzóval is meg tudod mérni.