Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na akkor kapásból át is tekerhetsz a mikrométerrel
Megvettem a bicót.
Ez nálunk gyorsan rövidre lett zárva.
Kb. 2x jött el velem motorozni a csaj, aztán nem is erőltettem. ((egy gonddal kevesebb ugye )
Mondjuk ruhát sisakot azt vettem neki, de minek.....megvan egy volt csajomat vittem abban a ruhában. Mondtam is neki utána hogy milyen jó érzés volt ismét a combjai között lenni.
A buuuuuuzi eső miatt a 22 tetőpanel felrakásból hátra van még 8db egy óra alatt meglenne pedig
Igen a posta nagyon sok azt nem is néztem. A műszerfal ára nem vészes.
Csak baromi drága. (főleg a posta miatt)
Elgondolkoztató a műszerfal...
96 nekem is.
Nekem a második ugrott be.
Mint azt már párszor leírtam azért cseréltem le az FZR-t mert a nejem rugózott azon hogy hátul neki kényelmes gép kell, csak akkor jön velem motorral bárhova.
Én éreztem hogy ez nem teljesen lesz így de állította hogy a GW után neki valami hasonló hátsó ülés kell.
A hiba ott van a rendszerben hogy a GTR-en még egyszer sem ült amióta megvan. (mert messzire nem jön mert nem üli végig, menjünk kocsival, ha meg valami rövidebbet terveztem akkor meg valamiért épp sosem "tudott" jönni)
Jelenleg ott tartok hogy szívem szerint eladnám (GTR) és vennék egy kisebbet (600/750es valami, épp lenne is alkalmi vétel) mert érzem hogy ez a nő már nem fog motorozni, lassan megeszik a molyok a motoroscuccát a szekrényben. De mivel ennyi lé már benne van (GTR) és eléggé összeáll(t) mostanra így ez marad a továbbiakban is. (napi mászkálósnak meg alkalmatlan, arra erős túlzás kihozni a garázsból)
Ezért nem lett volna szabad az asszonyra hallgatnom és eladni az FZR-t. (időnként a fejéhez is vágom)
Menés: Amióta megvan a GTR azóta volt kétszer a Horvátoknál, párszor a Balatonnál, tavaly a Tisza-Tónál és Szentesen meg Mogyoródon.
Idén megy Erdélybe egynapos látogatásra (ha minden jól megy) utána meg az Olaszokhoz, aztán talán idén is lesz valami összejövetel féle mint tavaly is volt (Fegya által) oda is menne.
Mennék én többet is de az idei őszi lánclerázás miatt (3,3M lakáshitel) erre nem lesz lé, viszont onnantól szabadság lesz így jövőre már sokkal szabadabban tervezhetek.
Ezért bánom hogy eladtam az FZR-t mert nekem egyedül tökéletesen alkalmas lett volna akármilyen használatra.
Logikus, meggyözö érvelés.
Pont mikor azt kérdetük miért cseréled le az fzr-t.
Akkor nekem is kell.
Én is az első verzió alapján számoltam
Mindig kerestem de sehol sem találtam. (mindenki leszedte vagy elvágta)
http://www.ebay.com/itm/Yamaha...
Eredeti fzr sárvédő!!!!! Ilyet is csak a történelemkönyvek említenek! (igaz hogy aranyáron)

Egy órát voltam fent az öregnél a tömítős műhelybe. Nagyon komolyan tolja és iszonyat mennyiség van neki raktáron. Ránézett és egyből mondta 1000 yamaha. Kérdezem mikor lesz kész? 1 perc. ? bement a rakiba és hozta is. 10mátyás.
Ma nincs jó idő.
na már tudom is hogy kell. Ide vele
Nem a pöcsömön a szőrt Hát persze hogy lapkát