Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lapkát akarsz méregetni?
megnézem googlin hogy kell
Akkormeg minek neked, macskát dobálni?
Azt én se tudom tekergetni kell ott valamit és mutatja az akármit
Nekem van azthiszem de nem tudom hogy kell használni és jó e.
van valaki a közelbe akinek van mikromérője pár napra kölcsönbe
Én kb. 20 éve voltam, amikor épp játékautomatákban akartunk utazni és csak 70-es, 80-as évekbeli flipperekre/gépekre volt lóvénk.
http://jatekautomata.j9.hu/bud... (De jó volt.... )
Tegnap este voltam a flippermúzeumban. De jó volt...
Nem tudom hogy mennyit mész egy évben de pl. pupunál még megértenék egy tarcsi blokkot, nálam viszont eleve tök értelmetlen lenne az átlag éves ~2e km-nyi GTR használat mellett.
Oké beüt (de hány I. gen. Genesis blokkról tudsz ahol bekövetkezett?) akkor hogy papírozod át az FZR blokkot az FZ-be? (hivatalosan nem hinném hogy kérsz rá átépítési engedélyt, Caprinál csináltam anno lefelé 2,3V6-ról 2,0V6-ra a KPM-nél és ráadásul gyárilag volt is olyan de még így sem volt olyan egyszerű, na meg persze olcsó)
Ha "félhivatalosan" akkor az drága, ha meg "nem hivatalosan" kerül bele akkor műszakin és eladásnál szintén nem egyszerű a helyzet. (tudom, én sem terveztem eladni az FZR-t /nem is lett volna szabad / aztán látod hogy mi történt azóta)
Én nem tartogatnák ezért egy komplett gépet lezsírozva a garázs sarkában, amit ha egyszer esetleg kell akkor szétszednék. (bár nekem is volt egy 90%-os FZR1000 de azt már eleve szétszedve vettem 80e-ért)
Bazzeeee Moto 3 mekkora meccs volt. 35. helyről nyert a gyerek és 2 3 4 ért is hatalmas party volt.
Jaszi, nektek még valami hasonló kellene.

http://youtu.be/1I43t2wWNyw
Az a baj, hogy 200 felett nem nagyon lehet kérni érte.
De ha beüt a szar akkor mennyit ér egy hibátlan blokk?
Olvastam én is délelőtt. Idén lett volna 70, nem volt még itt az ideje, de állítólag elég keményen ivott
megnéztem az üres blokkot le tud menni az olajteknőbe azt meg le tudom szedni.
De az ha ott marad nem csinál bajt?
az ott is marad
Én arra gondoltam,ami bepottyant a blokkba.
Lomoltam ma a raktárba és nincs meg egy darab se holnap itt bent a szerszámos szekrényt borítom ki ha meg nincs meg akkor magam
Megtaláltad a hézagoló korongot?
Na végeztem,még eltüzeltem a maradék gallyakat is ami metszésből maradt. Motorral voltam kint,nagyon szépen jár. Mentem is 90-110 tempót hazafelé.
Biztosan, mivel a blokkon nem változtattak.