Nem ragaszkodok semmihez, ez még csak elméleti elképzelés. (nem nagyon hiányzik még egy ótó A0 biztosítással)
Mivel változott a munkarendem (még tavaly) így az asszonyt is többször kell hurcolászni/érte menni és így akkor nem tudok robogóval menni.
Ősztől tavaszig nincs robogózás sem, az az időszak is kiesik, a pözsót meg kinyírja a napi rövidtáv, eladni meg sajnálom. (meg qrva sokban is van)
Valami olyan kell ami kint állhat az esőben, nem zavar ha pár év után ki kell dobni mert elrohadt, cserébe olcsó egyen. (azért nyilván nem valami hulladékra gondolok)
Ha olyan állapotú mint a rönóm volt az tökéletes lenne. (bár olyanok már csak a képeskönyvekben vannak, hogy rohadtam volna meg amikor eladtam )
Az 1000-es 3 hengeres, viszont az hidrotőkés, a 1.3-as meg csavaros állítású szelepes, sor4. Karbi ugyanaz rajtuk. sztem városba mind1, a kicsi alig eszik benzint.
Ilyesmire gondoltam. (max. 1,3-as, lehetőleg 5 ajtós)
A szomszédban van is egy 1 gen. fehér ezres 150e körül de az nagyon rohad és belül is elég szakadt. (bár lejjebb tudnám verni az árát de az asszony kijelentette hogy azt )
Erre falun Swiftek már 100-ért is vannak, kettőér meg fullosak A mi kis Stiftünk is 3 alatt van, pedig az 2002-es, és már 2. generációs - igazából ezért nem adtuk el... most a gyerekek veszekszenek rajta
Ezek a legjobbak szaladgálósnak, filléres javítani is.
http://www.jofogas.hu/somogy/lada_samara_1500as__47293220.htm