Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Meglepne ha kikezdené.
Az olaj nem kezdi ki az "O" gyűrűket a láncban?
Láttam már.
Nem tudom ezt láttad-e már. Ez egy lánckenő,és működik.

http://www.sportmotor.hu/album...
Mit gondoltok, jó lehet ez automata láncolajozó vezérléséhez?

http://www.conrad.hu/conrad.ph...
Mit építesz?
Elsőre azt mondanám,benzin folyt a hengerbe,de mivel van túlfolyó a Frézin nem tudom hogyan kerülhetne oda. Vizet nem gondolnám mert az akkor állandó probléma lenne,midig ugyanazzal a tünettel. Ez csak az én véleményem.
Èpitkezek
De olvasók minden nap!
Laci túl nagy a fű. Már azt is le kéne nyírni.
Ha rajtam mulna én motoroznék
Quadszervíz... Ugyanitt quadok eladók
Nem motorozok, építkezek bár most az eső bezavart 5-kor
Azt ne mondjátok hogy mindenki motorozik mert rögtön befosok, ha valaki ideböfög valamit 4 oldalt kell visszaolvasnom most meg senki....
Még arra gondolok hogy látszik a kék tömitö a fedélnél hogy le volt szedve , esetleg ne mhuzták meg renedsen a hengerfej csavarokat .....
Azaz igazság mióta megvettem ne mcseréltem olajat szinütig van a kémlelönyilásnál ne mis látni hogy mennyivel van benne több, most amiket látok az hengerfej alól jön a szelepfedél alatt tiszta száraz , illetvemég jobb oldalt egy dekni alól! Még arra vetek hogy amig állt összefolyt a benzinnel és ezért elég hig az olaj és megtalálja a lukakat, holnap lehet le engedem ma már ugyse megyek vele mert essöre áll!
De biztos hf tömítés ott nem nagyon kéne olajnak jönnie nem lehet szelepfedél és lecsurog
van csak azzal nagyon vékonyan óvatosan kell bánni az olajfuratok miatt. inkább új hf tömítés.
Köszi ..... amugy van valami paszta hengerfejtömitésekhez az elég lehet ilyenkor vagy inkább akkor már csere mi ? (persze ha a régi nem szakadt )
nem nagy ördöngösség ha nekem sikerült neked is fog csak a jelöléseket kell figyelni. kb 10e a hf tömítés.
De ha felhívod őket ők minőségit csinálnak magyarország legjobb hf tömítés készítői. Rallysok negy kedvence az öreg.
http://magyarceghirdeto.hu/?id=648
Hali nem gyári kipuff, 600as rámókolva kiherélve
Uj kérdés ... mind2 cipőm olaj pöttyös lesz mikor megyek vele de ugy rendesen amig hidegebbek voltak ugye gondolom ne mvolt ilyen híg az olaj de most a hengerfej alól talán két helyen is folyik az olaj és a menetszél meg rápöttyözi a cipöre mind2 oldalt ....még a burkolatot szeretném levenni hogy honnan is jön de máshonnan nem igen onnan elöröl ...van ötlet ? Hengerfej tömités mennyibe fájhat plusz egy csere ? mert én ne mtudom visszarakni a vezérlést jol szétszedni szétszedem meg midnen csak attol félek hogy elbaszom , 1 hengeres quadot már ujra épitettem a motorját de ez kicsit nagyobb ....
Ugyan ilyen kipuffom van ez gyári lehet ? Amit irtál szerintem arra utal hogy a hengerbe befolyt vagy viz vagy benzin, mert azért kadhatott meg ne mfolyt le a hengereknél hane ma henger tetején meg állt ilyenkor szokott hajtokar törni csak gondolom nem volt sok benne ehhez , hengerfejtömités talán ? a vizet folyamatosan kell nézni meg a benzint is ! Most nekem is olyat csinál hogy megyek melozni leállitom este kijövök és amikor ráadom a gyujtást tol rajtaa szivattyu benzint szoval lehet nekem is átenged valahol ?
Kérdeztem a vizsgáztató srácot, hogy mi a véleménye az utólagos nappali menetfényről. Aztmondta vizsgán ne erőltessem mert ő is le szokta inkább takarni.