Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem a tesóm csinálja,csak segítek neki. Ő kőműves,burkoló.
Ügyes vagy,és ezzel baromi sokat spórolsz. Sajna én ennek töredékéhez sem értek,meg egyedül bele sem mertem volna vágni.
De az a legjobb sztem. Legalábbis nekem az a legszimpibb.
Csak az a baj, hogy az ipari, nem kevés pénzért.

https://webaruhaz.kulcs-soft.h...
Ismerős munkák
Én a 7 elején kőműves voltam, mert koszorúz öntöttem, 7közben lakatos, mert csináltam a tartókat. Ha jól megy, a jövő 7en acélszerkezet szerelő leszek, aztán pár napig festő, majd tetőfedő.
Aztán bontóscigány, törmelékválogató segédmunkás, kocsirakodó, majd megint kőműves (aljzatbeton). Ha az kész, akkor villanyszerelő...
Megdumáltuk
Majd a nyáron,ha minden összejön.
Kb egy hónap.Egy hét mulva jönnek és max 3hét azt mondták.Hétfön jön a fütésszerelö a nappaliba padlofütés lessz.Arra még leöntöm a sápát aztán a többit hagyom a festö és mázolo fiukra.Miért kérded?Jössz egy kávéra utánna?
A középső megoldás tetszik a legjobban.
azt tudom
És mikor végeztek vele előreláthatólag?
Nem.Már unom is.Mostmár jönnek a mesterek és folytatják mert nekem felgyült a meló,amiböl pénz jön
Lehet, ha meg tudom úgy csinálni ahogy szeretném. De:
Nem akarok gravitációsat, mert alacsonyabbra tehetem az olajtartályt.
Nem akarok vákuumos benzincsapot, ha ugyan azért a pénzért lehet venni 2t olajpumpát amit egy elektronika kapcsol
Nem akarok tökörészni egy csap nyitogatásával, ha találok megfelelő elektronikát, ami gyújtás ráadásakor elindul.
Még az olajzón agyalok, mert a lánc koptatót sem akarom kifúrni, de van 1-2 megoldás ami tetszik.
Mondjuk Laci is belecsapott a lecsóba.
Hát ez már nem kis munka.
Holnap megyünk a tesómmal a lábazati burkoló elemekért,és a kültéri burkoló lapokért. Aztán két hét múlva a helyükre is kerülnek reményeim szerint.
De ha hengerfejes,és víz kerül bele,az állandó probléma. Akkor mindig kéne hogy csinálja,és napról-napra rosszabb lenne. Ez tuti biztos!
Átalakitás van itthon.Gyerekszoba és nappali.Alyzatbetonozás,vakolás festés plafon gipszkartonozás,üvegvatta stb stb stb
Ahogy a 7en kint voltam, szinte hallottam, ahogy nő úgy begyorsult ettől a tavasztól... pedig most nincs nagy kedvem füvet vágni, tele az udvar szeméttel, nem akarom kerülgetni... bár lehet, 7végén pihenésképp levágom
De nincs benzinszag illetve nem durogott a csőbe
Automata láncolajozód lesz?
Akkor jó.