Ismerős munkák
Én a 7 elején kőműves voltam, mert koszorúz öntöttem, 7közben lakatos, mert csináltam a tartókat. Ha jól megy, a jövő 7en acélszerkezet szerelő leszek, aztán pár napig festő, majd tetőfedő.
Aztán bontóscigány, törmelékválogató segédmunkás, kocsirakodó, majd megint kőműves (aljzatbeton). Ha az kész, akkor villanyszerelő...
Kb egy hónap.Egy hét mulva jönnek és max 3hét azt mondták.Hétfön jön a fütésszerelö a nappaliba padlofütés lessz.Arra még leöntöm a sápát aztán a többit hagyom a festö és mázolo fiukra.Miért kérded?Jössz egy kávéra utánna?
Lehet, ha meg tudom úgy csinálni ahogy szeretném. De:
Nem akarok gravitációsat, mert alacsonyabbra tehetem az olajtartályt.
Nem akarok vákuumos benzincsapot, ha ugyan azért a pénzért lehet venni 2t olajpumpát amit egy elektronika kapcsol
Nem akarok tökörészni egy csap nyitogatásával, ha találok megfelelő elektronikát, ami gyújtás ráadásakor elindul.
Még az olajzón agyalok, mert a lánc koptatót sem akarom kifúrni, de van 1-2 megoldás ami tetszik.
Ahogy a 7en kint voltam, szinte hallottam, ahogy nő úgy begyorsult ettől a tavasztól... pedig most nincs nagy kedvem füvet vágni, tele az udvar szeméttel, nem akarom kerülgetni... bár lehet, 7végén pihenésképp levágom
http://www.directindustry.com/...