Azt is illene venni mert nehogy már a régi csavarokkal tedd vissza. (2756Ft 6 db 6-os csavarért nehogy már pénz legyen)
És persze az új tárcsához új betét is kell, nem lehet a régivel, vagy valami utángyártott sz&rral összerakni, 26356Ft/nyereg ne legyen már tétel.
Hát ÉN biztosqrvaisten hogy nem fogok új láncot venni vagyonokért, azt lesheti a GTR. Kizárt dolog.
Örömmel látom hogy benned megvan az elszántság hogy vegyél előre két új gyári FZR tárcsát ha egyszer szükség lesz rá, ritka az ilyen vallásos biker.
még mindig az a tárcsa van fent amivel vettem, ádamtól kaptam üt sanyié szintén amit vettem fostalicska... most már nincs mese kell venni újat. egyedül a hátsó jó amit a Sanya adott
Menetfény nem éghet a tompítottal 1ütt nekünk az autóban gyári, megy, ha jár a motor, de ha tompát vagy röfit kapcsolsz, elalszik.
Messzebbről láccik, mint a tompított erős, mint a barom, de ez nem alibabás frípostás 1dolláros lámpa
rakjál bármilyen kapcsolót és nem lesz gond este
műszakira meg ha van E benne és külön kapcsolható akkor nem szólnak. 40cm szélességen belül kell lenni motornál és nem lehet magasabban 110c-nél
Teleszkópcső (átmérő: 41 mm, hossz: 615 mm) 50310 Ft /db
did arany 530 110csap 120le 24000
jt első 16fog 4000
jt hátsó 46fog 9000
50ért vettem michelin power pure gumit 0km
szelepfedél töm az 9000
egyedül a féktárcsa ami faszán jó árba van 120e az első 34 a hátsó
beáraztam mindent
És persze az új tárcsához új betét is kell, nem lehet a régivel, vagy valami utángyártott sz&rral összerakni, 26356Ft/nyereg ne legyen már tétel.