Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pont felfért a futóra...
A km órát 72e-nél vettem ki és cseréltem egy Skoda 120-as órájára amibe belepörgött még vagy 35e. (eladáskor tettem vissza az etz órát az eredetiség miatt)
A gépet 98-ban 19e km-rel vettem az első tulajtól, aki mellesleg a haverom volt.
Már nem lehetett jó minőségű alkatrészeket venni hozzá, hiába is akartam rendesen megcsinálni.
Általában az emlékek szebbek mint a valóság.
Én is vissza tudok emlékezni fátyolos szemmel hogy milyen jó volt az MZ-Jawa stb. amikor azok voltak de valahogy mindig az jár a fejemben hogy akkoriban valahogy mindig "igazi" nagymotort akartam ami lehetőleg Japánból származik és min. 600-as.
A kijózanító az amikor mostanában felülhetek egy termékre a keleti szektorból és mindez igazolódni látszik. ( "b&szki nem ilyen volt ez" )
Szeretem én is a régi dolgokat és nem is azt mondom hogy ezek rosszak de azért legyünk realisták. (~5 éve adtam el a több mint 10 éven át naponta használt ETZ-t és biztos hogy nem véletlenül)
Lemegyek letisztázom az öreggel a felállást. Lesz tartóm,vagy nem. Addig nem hagyom békén,amíg nem ad egyértelmű választ.
1x úgyis veszek egy 250-es ETZ-t Nagyon szerettem,jó kis motorok voltak.
MZ-t? Az 1 hengeres.
Ja, valahogy megtudták páran hogy van,pedig nem reklámoztam. Már jöttek hogy adjam már oda. Kérdeztem tőlük:Tudtok szinkront állítani?

Aha. Nem nagy valami... Kértem mondja el hogy is kell.... Hát mit mondjak,én sem csináltam még de legalább utána néztem a dolgoknak,és reményeim szerint menni is fog a dolog. De ezek amit elmondtak,még csak utána sem néztek a dolognak. Jól eltekergetnék a gépeiket.
Sztem lenne később mit szinkronizálni.
Sanyám akkor ott állnál motor nélkül egy új szinkronteszterrel a garázs falán.
Itt az öreg a garázsba,megpróbálok hatni rá egy kicsit. Mert már a méret le lett véve,és nem olyan ördögtől való feladat lenne az egész mutatvány. Csak hát ugye.... Nem rajtam múlik. Pedig becsülettel ki is fizetném. Sokszor nem értem az embereket. Na mindegy is.
Naked bike hegyek vannak itt eladók.
Keress hozzá két hátsó oldal idomot, amit nem kell sajnálni ha összekarcolja a tatyó.
450-ben vihetné az enyémet is. Az lenne az az ár,amiért odaadnám.
Sajnos kicsi a hely rajta,eléri a térdem az idomot. Pedig a Vicus is támogatta volna akkor. De azért tetszett nagyon.
Nevezzük inkább félidomosnak.
Éppen ezt nézegetem.
Esetleg egy megbízhatót kiváló állapotban tudok de az nem kimondottan naked.
Főleg a felső ami elmenne akár utánfutóként is annyira hátul van.
Meg még a Fazer ami ügyes kis darab.
Valóban, bár én ezek közül a hornetre nyomnák.
És az emberiséget ismerve tömegével mennének az előrendelések.