Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor ezeknek mind1, a tulaj úgyis agyonverte volna őket
A story röviden. 2 szervizalkalmazott elvitte 1 körre valami ruszki MMA bajnok kocsiját ami be volt adva szerelésre. sofőr azonnal az utas a kórházba kaput.
A Yamahához nem, de a BMW-hez kellett, vettem íbéjjen. kb. 2 dollár volt 2db, ingyen postával, és tök olyan, mint az eredeti. Aztán egy öccázasé kireszelték itt helyben.
De te látod, ott az eredeti a kezedben, a képeken meg pontos méret, akkor mi a kérdés?
Ez tényleg bammmeg....
elemes 2db AAA de veszek bele akkut
Jópofa az a sisak index féklámpa lájkoltam. Elemmel megy vagy akksival? Csinálj majd vidit ha felragasztottad a sisakra üzem közben.
Szerencsére még nem. A Frézihez megvan mindkét gyári kulcs.
Hmmm, senkinek sem kellett tartalék kulcs?
1000 köszönet pénteken utalok
Én is írtam egyet.
Nem te vagy az egyetlen.
"Nem világított úgy mint egy fényszóró, Amíg be volt kapcsolva füstszagot éreztem az izzóból, kikapcsoltam így nem gyulladt ki."
Ábri. a ledes H4 re mehet a 0 negatív értékelés. Úgy van megoldva hogy refi meg a tompított lábai egy közös ellenállással összekötve az a nyákra és kapott egy testet a test lábról. Az aksi töltőről simán világított külön minden de a motorba már nem. fstölt is mint aatom az ellenállás
Nem olyan rossz az szerintem...
Jó volt ez a renccerváltás A levetett ruszki xarokat lecseréltük levetett usák xarokra
Hummer is a katonaságé?
Jó reggelt mindenkinek
Jó reggelt !
Innét rendelt már valaki?
Jó lehet ez a kulcs az ezreshez?

http://www.jofogas.hu/magyarorszag/Yamaha_motor_kulcs_T_Max__FJR__R1__R6__Yzf__Fzr__Xjr__Ttr__stb_37086799.htm
oda van írva
Úr isten. Mi ez?
csövi, azt a verziót is olvastam na majd akkor valahogy lesz, olyan még nem volt, hogy ne lett volna sehogy