Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha bemész a közértbe sisakkal a fejeden akkor is tudsz indexelni?
Nem tudom menetközbe nem látom
Nem ezt magától adja az előzményekből felismeri és kialakít 1et
Köszi. Azt gondoltam hogy nem gyártottak rá semmit,nem is vártam gyári motyót. Ezt is majd át kell szabni,ha jó nagyjából a méret.
És ez rendesen látszik?
Ezt a címet te adtad a vidinek?
Ami nekem van tartalék konzol az nem jó az 1000-re.
Megnéztem, de teljesen mások a felfogatási pontok. És sajnos az FZR1000 Genesisre nem találtam semmiféle gyári tartót.
Az 1000 exup-hoz már csináltak, de az is mint a fehér holló.
Sziasztok,

FZR(1994)-hez keresek első féktárcsákat. Ha van esetleg használható állapotú, akkor kérem, hogy jelezzétek!

Köszi.
hát ha bedőlsz a hülyeségek hajrá
A Waberers kínált jobbat,800ft/év. Még meggondolom.
Ma este megyek megnézni motorral.
Nekem is B6, 7224,-Ft az éves, de én decemberben újrakötöttem, ugyan ott. Így valamivel kedvezőbbek lettek a feltételek. (K&H)
A motoron és a kocsin együtt kb 5000-el lett kevesebb az éves díj.
Akkor keress jobb biztosítást :)
pupu vidéki
Nekem is 11 körül van az éves, B3, K&H
Sziasztok,
Nekem B1-ben 12k volt az éves K&H biztosítónál. Azért azt ne felejtsétek el, hogy Pupu pesti, amíg mi vidékiek vagyunk :)
soha nem volt károkozó balesetem....
Nekem is van még minta a hátsón,csak az oldalai koptak csúnyán.Fizetéskor gumicsere,én csak utána viszem műszakira.
Nekem már az éves kerül ennyibe b7-be.Fekete listán vagy a biztosítónál,túl sokszor karamboloztál.
Tudom, ott vótam zsótinál, mikor mutattad hogyan kell ügyesen henteregve belébújni.
Szombaton lesz egy klassz gasztrotúra, érd-fehérvár-érd körön! Ha valakinek van kedve jöhetne, klassz lesz! :) Hamburgerezős-gyrosozós