Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A te véleményed minősítés tekintetében nem vehető figyelembe a tartósan fennálló nőtlenség miatt.
Én azért holnap meglocsolnám őket... Alulról felülről.
Jóvan ráér.
Mellük az nincs de a jobbosnak legalább az ormánya nagy.
Józsikám nem volt az ember,pedig egész délelőtt lent voltam,vacakoltam a motorral. Valamikor biztos összefutok vele,és ha megvan a csap,akkor küldöm buszpostával.
Megjöttünk a kisháztól,hát nem volt meleg.
Sziasztok!
Ez? Kezdő szint. Még sok van vissza.
Tegyél bele egy használtat ami jó (az újon nem látszik még semmi) és menj vele 20-30 km-t majd nézd meg hogy milyen a gyertyakép. Abból többet lehet látni.
Megiszom a teámat,és megyünk ki a kisházhoz. Lehet hogy már füvet is kell nyírni.
Már mehetnékem volt vele,de még hűvös van. Meg az idő is elment. A lényeg kész,de még van 1000 apróság amit meg akarok csinálni. Km spirál olajozás,Lengővilla himba zsírzás, majd ha melegebb lesz karbiszinkron.

A lakatos meg szarakodik a tartómmal,lehet kell másik szakit keresnem,ha azt akarom kész legyen időre.
Még nem. Vizsga még vissza van.
Akkor kèsz van a szezonra?
Én meg beraktam az új légszűrőt,és gyártottam egy helyzetjelző foglalatot a régi helyett.
Köszi
Szép túra motor.
Nem erről beszélek,egészen másról van szó. Majd egyszer elmesélem,ha kíváncsi vagy rá.
Na mègegyet olyan fotogèn
Húsvèt kis gurulás,de jó volt!

Az ám a fogyás
Sziasztok! sok locsolót mindenkinek! Józsi és mindenkinek! Az mitől lehet hogy egy hengerem folyton haza vágja a gyertyát? Most raktam belle kb 200 km van benne és behalt! És ugyan az a henger!
Mindjárt nekilátunk a sonkának
Kellemes Húsvétot!