Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali.fzr 750 re nemtud valaki plexit?
Ilyesmi. (bár nem vagyok hozzászokva hogy valami nem ingyen postával jön kínából)
http://www.ebay.com/itm/Bicycl...
Sanyám nincs véletlenül feleslegessé vált bicaj telópumpád? (mer akkor nem veszek, a GTR hátsó rugóstaghoz kell)
Nem kell nagy nyomású mert max. 4 bárig lehet nyomni.
Én meg azt tartanám szerencsének ha nekem minden évben nem kéne csinálnom semmit a kisházon.
Szerencsére minden évben tudunk csinálni valamit a kisházon.
Sikerült megrendelni a lábazat burkolatot,és a terasz burkolólapokat. 9nm lábazati burkolat,és 13nm fagyálló famintás kültéri lap ragasztóval,fugázóval 200 ezer. A Praktiker még messze a legolcsóbb bolt,mert ugyanaz a kültéri lábazati burkolat nm-e 5500ft-tal olcsóbb volt mint a Téglacentrumban Így is közel egy 10 ezer/nm. Két hét a megérkezése,utána lerakjuk a tesómmal.
Haliho sziasztok
Én nem szoktam máshol olvasgatni csak itt de tudom hogy te mindenhol ott vagy.
Napok óta fent van. De ez nem is egy Euro-túra, eccerűen nem volt pénze hazahozatni, ezért hazaxopott vele lábon na mék alvadni.
jó.
A garázsudvarunkban van garázsa. Úgy hogy esélyes a dolog,legkésőbb hétvégén.
Talán holnap jön megint. Sajna nem ad telefonszámot,mindig ő keres. Ha megvan akkor megveszem nektek.
Ilyesmit
Nekem meg még mindig csak a gombokon taccsol.
Nem hát. Nem látod, hogy ki van szedve az ABS érzékelő? csak a lyuk van a képen... ejnye, egy szakembertől többet vártam
Mi van a vízcsappal?
ja kérem, fejlődik a tekknyika én épp most keresek új mobilt, egyelőre van egy Nokia Lumia 930, lehet, ez marad... az enyém szép lassan behal, már csak telefonálni lehet vele épp, de nem taccsol a képernyő felső harmadában, és a gombok se mennek
Akkor ezen sem jó az abs?
Holnap megyünk fagyálló burkolólapot nézni 30x30-as 13m2,és rusztikus fagyálló lábazati burkolatot 8m2. Ragasztót a tesóm megszerzi a melóhelyéről.
Eddig mint minden normális esetben csak bemásoltam a linket és rendben is volt. Eddig nem kellett ilyesmivel sz&rakodni.