Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha áll és beteszem 1 be érezni hogy beveszi,de simán tudom tologatni!
Ha áll és beteszem 1 be érezni hogy beveszi,de simán tudom tologatni!
Mizu kawasaki?
ránt
Az indulásra karbibontás nélkül nincs ötletem de elsőre megnézném hogy a szivató bovden valóban meghúzza-e a rudazatot.
Ha berakod sebességbe akkor "kattan" is (azaz rént a láncon egy kicsit) vagy csak lenyomtad a kart és nem történt semmi? Ha leállítva beteszed sebességbe és megtolod akkor mi a pálya? Simán megy vagy "bent van és akad"? És behúzott kuplunggal megtolva?
Zsír új aksi van benne
A legfontosabb, hogy az akksi jó legyen, jól fel legyen töltve mert ha már gyengébb akkor hiába pörgeti de nem fog beindulni...
Hidegen az istenért nem indul be,csak ha nyomok neki egy kis féktisztitót,ha már egyszer beindult utánna pöcre indul! A kuplung meg azt csinálja hogy sebességbe teszem de hiába engedem ki megse moccan a motor

Majd írd le a tüneteket az inditásra meg a kuplunra, hogy rá tudjak készülni.
Sziasztok
Volt fáramászás is
http://totalbike.hu/hirek/2016/03/04/a_szoges_gumi_lejart_slager/
Megamail ment.
Most hogy mondod galambban is van fekete. (de az néha károg)
Látod ez a 14-15 éves szint, ezért mondtam hogy hagyjuk.
Pont ez a lényeg... haverom képzett, kisportolt, erős, a fellépése is magabiztos (hogyne lenne, a kopsz fejével )
... és mégis 3 cigó suttyó körbevette, dumálgattak, aztán az egyik váratlanul lecsapta kalapáccsal - pedig edzésen nem szokták leverni

Ui: meg is fogadta, hogy nem üzletel többet ilyen alja néppel aztán pár hónap múlva feljött a szó, hogy megint vannak barnább ügyfelei által adott munkák - ültünk a kocsmában, és láttam, van a fején egy horzsolás, és megkérdeztem: "mi van, adtak előleget?" - szerencsére engem nem üt meg, mert 20 éve ismer, jót röhögtünk
le. de ez sosem derül ki, mert egy képzett bunyós sem verekszik komolyan női bunyóssal.