Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A Triumph mekkora? Nagyon tetszik.
Elnéztem.
Én 3200ft néztem,de lehet nem jól olvastam. Akkor bocsi. Az tényleg sok.
Nem szeretnék vitatkozni veled,mert az is csak egy nézőpont ahonnan te közelíted meg a dolgokat. Abból a nézőpontból rávilágítás nyilván ezt takarja,de van más nézőpont is.
Tök jó ár? 32000 forint?????????? per év egy motorra?
ezt az évnyitón lőttem. Szinte csak akkora mint a busa
de amúgy tényleg meglepően keskeny a motor... a tanknál látod is, meg hogy a kormány is simán szélesebb mint a fejidom.
Megértem, igen csábító! Nekem az elegáns forma fogta meg a fantáziámat, mint valami régi jaguar.
Na, de érvelj, mondj valamit, hogy szerinted miért más.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/triumph/triumph_trophy_1200-9746302

Azért csak izgatja a fantáziámat ez a gép.
Nem győztél meg,de hagyjuk is.Az embereknek csak egy része látja így,de hidd el van aki nem,és nem kevesen.
Érvelni érvelhetsz, de csak objektíven... De ha túl sokat futsz max annyi történik, mintha túl sokáig ülsz le és állsz fel a wc-ről... Mindkettőt lehet végkimerülésig csinálni. A vereség sem olyan mintha szétcsapták a fejed igazi sport közben. :) Ne feledd, hogy a legvégső küzdelem két ember között a fizikai harc, amikor a másik megsemmisítése a cél. Minden ami előtte van még csak a cicázás, játékos vetélkedés. Ezért szeretik az emberek a bunyót, mert valódi küzdelmet látnak.
Ezzel ilyenformán nem értek egyet,de mivel szakmád,nem állok le vitatkozni veled. Ez is egy nézőpont,de ne feledd van másik is. Ezért is nem lehet ezt így egyértelműen kijelenteni,vagyis lehet de.....
igen kifinomult.
jó... te is NAGYON JÓL TUDOD, hogy 30-40kg súlykülönbségnél ha odacsapna a fiú, nem lenne nagy matek... Ezek a fiúk olyan "megvettünk minden ge idrága felszerelést és azt hisszük profik vagyunk"-félék lehetnek. :D Az ilyen kisebb embereknek akárhogy beleáll kisöpröm a lábát tömegből is.
Megvan ez a játékos dolog a bunyóban is, az ilyn formagyakorlatos, meg light-semikontaktos bohóckodások... Sok olyat láttam aki úgy mozgott mint a villám, fullosan nyomta a technikákat gyakorlások közben, aztán az első igazi pofonnál megszeppentek. :)
igazából a valódi sportok azok amiknek komoly tétje van.. ha a futóversenyen, a focimeccsen hibázol, max nem nyersz, mindnki eljátsza a szomorút és kész. De Hemingway apánk után, a vadászat a bunyó és a motorsportok na az igazi sport! Ott ha hibázol akkor legalább megsérülsz, de meg is halhatsz. Arra meg, hogy dehát a futás is nehéz, meg a labdajátékoknál ügyesnek kell lenni azt tudom tanácsolni, hogy üljön le 300x a wc-re és az is nehéz és embertpróbáló lesz :D Pedig csak wc-re ülés.
Másnak meg a fej buciraverése kikapcsolódás szórakozás
Most már
Jó van tudom csak kicsit ekézlek
Nekem kikapcsolódás,szórakozás.
Nem. Azok állóképességi sportok,és ha nem esel el,nem verik dagadtra a fejed.
Mé a kerékpár és a futás nem az? Küzdelem az idő az akaratod és a fizikai tűrőképességed ellen