Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még jó, hogy nem ilyen lett - nehezen találtál volna rávaló GTR kormányt
K1100 formaterve nekem kicsit az öreg GW-re hajaz, csak nem olyan bumfordi. Az r1100rt lett volna a nyerő, de attól tudom, idegenkedtél a kuplungnyél miatt...
http://www.timbutterfield.com/...
sztem ez a legsikerültebb, a későbbiek nagyon gigantok, a 1200 rt lc meg kimondottan csúnya
László nézze csak meg hogy mi volt kijelölve prioritásként mikor a gtr is a listán volt.
Fóliát èn is cserèltem csütörtökön a növènyházon
Na, egy még1 BMW rajongó igaz, egyelőre csak a kormány, de kis lépésekben haladva, előbb-utóbb...

Én fólia bordát állítottam, kész a pót garázs váza. 8*5m lett, már csak rá kell húzni a fóliát.
Nem baj, akkor lesz BMW kormány. Hétfőn megyek megmérni a "mintát" (a bmw hirdetés itt nálunk) és ha jó akkor megveszem valamelyik némettől.
Ma felhívtam http://www.hasznaltauto.hu/motor/bmw/bmw_k_1100_lt-9854167 és egész megörült mikor a bmw szót kiejtettem. Aztán kissé lelombozódott mikor azt is hozzátettem hogy nem megvenni akarom, hanem lemérném a kormányát hogy jó lesz-e a kawasakimra. Kb. 10mp hallgatás után lemondóan közölte hogy "hát jó mindegy, jöjjön el, persze megnézheti, abban nincs semmi de csak hétfőn érek haza mert külföldön vagyok"
Szia.Nincs kormány csak ilyesmik amiet én vettem.
Nekem ma jött a teljesítmény adó a járműparkra. (10.955Ft/félév)
Nézem a rendszámokat hogy pözsóé, GTR-é oké de mi a bánat az UHD340?
Aztán némi papírvizsgálgatás után rájöttem hogy a hexagon az. (el is felejtettem hogy az is van)
Az elég durva. Én 7e Ft körül fizetek a GTR után.
Azt még nem kérdezte meg senki hogy mennyiért vettétek, miért olyan sokért és honnan volt rá ennyi pénzetek?
Lehet hogy furcsán hangzik de egy ilyen kis méregzsákkal még én is eljárnék.
Lecsutakoltam ès csaptam egy kört
Hideg volt egy kicsit
13000ft az enyém

Jó reggelt!
Megkötöttem a biztositást a motorra egy èvre 32000 forintnyi lejèrt.Sokallom egy kicsit mert a golfra is annyi volt,ès azèrt az autó.
ja nem ez jön
2006/07 micra 160SR. Ami király, hogy az egész hátsó üléssor sínen mozgatható, így nagyobb lehet a csomagtartója mint egy golf iv-nek. Nagyon szupi. Egyetlen nem tetszős, hogy a betöltőnyílás eleje ami fém és amibe a tanksapka is csavarodik kicsit korrodált lehetett és a fasz előző tulaj lefestette valamivel (hammerite?) ami jön le... :/ azt majd kezelni kell, mert bár nem hullik a töltőcsőbe ha nem piszkálom bele, de nem szép. Szerintem még mostanában majd ledobom az első tárcsákat mert az kissé kopottnak tűnik. Minden más tiptopnak csodaszép.
2016.02.24-én kigyulladt Sárkány Gábor műhelye. Már kijött a kórházból, de az események nagyon megviselték.
Barátai szerveznek neki egy adománygyűjtést, mert az elmúlt 30 év alatt sokunknak segített Gábor a szakmai tudásával és önzetlenségével....Most rajtunk a sor, hogy ezt viszonozzuk ....
Aki tud az segítsen neki , hogy meg tudja téríteni azoknak a motoros társainknak a kárát akiknek a motorjuk odaveszett a tűzben.
Gábor számlaszáma:
OTP - 11773195-00322094-00000000
Közlemény: ne add fel....!!
Milyen évjárat? Képeket tegyél még kívülről belülről, motortérről,csomitartóról...
Fú srácok, ma hazajött a micra, hát nagyon király!! Őrült jól megy, kurvára élveztem én is meg Mius is! Plusz hihetetlenül szép állapotban van tényleg, mint egy új kocsi. Sehol egy kopás, gyűrődés, karc majdnem 190e után sem. . Eljátszottam ezzel a sinen mozgó hátsó üléssorral, és nem lesz itt gond! Plusz automata lámpa, ablaktörlő, rendes köpontizár távcsiról, minden eleltromos, a skodri után tiszta űrkorszak! A külső is full.
Na,pótoltam a hiányosságot és betöltöttem az új moci képét az albumomba.
Különben figyelek,olvaslak titeket sűrűn!
Én is rá gondoltam először csak nem tudom hogy mennyien találják meg ilyesmivel hetente. Bár azért megkérdezni meg lehet.
Az enyém az első 5 képen ott van. (a többin mondjuk nem annyira )
Beszélj RC51-el hátha tud segíteni...
neked se
Nem is ilyen motorod van
Olyan sajnos nincs akiben meg is bíznék.