17 centi meg kevés. (tudom, nekem semmi se jó )
Olyan 22-26 centi magas kellene. (láttam egy K75 kormányt 22 euróért, lehet az aukció végén beajánlok érte 15-öt )
35 centi azért már sok lenne egy kicsit.
Találtam egy ilyet: http://www.ebay.de/itm/2015214... Jelenleg azon gondolkozom hogy mennyire lehetne leverni az árat hogy postával se szaladjon el nagyon.
Ezeket már mutattam de itt látszik (ez 17 centi magas) hogy ezzel még ugyanúgy a gyári helyzetben áll a kormány, azaz nagyon előre kell dőlnöm, viszont a markolatok szöge már jó lenne. (a gyári nagyon "hátra van nyilazva" és megfájdul a csuklóm hosszú távon)
Ha nagyon hátra hozod, hogy fox majd borogatni a D'Amprezzón? Persze, tavalyelőtt a gumira fogtad, most meg majd a kormányra, hogy mér maracc le a kanyargós részen...
Ha esetleg ilyen BMW kormányt találsz az sem lenne hátrány, bár az említett összegbe egyik sem fért bele amiket láttam eladót. (a kismotoroké azért nem annyira jó mert elég vékony falú csőből vannak és nem elég merevek, ilyesmim van itthon)
Majomhinta.
A képen látható méretekkel keresek tökmindegy minek a kormányát. A cél a BMW K1100LT (kép) kormányszöge (tudom, egyszerűbb lett volna ha K1100LT-t veszek de köcsög volt az eladó és így a GTR lett megvéve)
Olyan 22-26 centi magas kellene. (láttam egy K75 kormányt 22 euróért, lehet az aukció végén beajánlok érte 15-öt )