Ja meg olvastam egy helyen 10W40-et is, na de azt nem tudom elképzelni, hogy egy tizenezres RPM-en üzemelő blokkba megfelel az, amit anno a eke vasblokkos E34 BMW-mbe töltöttem
Olajat ki milyet ajánl? Mielőtt lebasztok, visszakerestem itt a fórumon, átolvastam sok kommentet, többen írták a 20W50-et. DE. Máshol olvastam 10W50-et, motorszerelő haversrác 10W30-at mondja (ami az egyik gyári ajánlás ugye, szerinte a 20W50-nek fölöslegesen nagy a hideg viszkozitása), na ezek után valaki adjon legalább egy körülbelüli iránymutatást, mert megőrülök .
Ja és milyen márka? 20-50-ből meg 10-30-ból amiket néztem, a Chieng Yang Wing meg az Auchan Gazdaságos után a Repsol-Eneos-szal indulnak a normálisabbak, kicsit feljebb Castrol, Valvoline, utána Motul, stb. a határ a csillagos ég. Itt is hallottam ilyet, hogy Castrolt véletlenül se, Eneos szar, stb., szóval van zűr a fejembe. Előre is köszi, aki kicsit rendet rak benne .
Nem is vicc még vákumozás előtt összefogni egy szelettel, és átmegy a füstíz így is baromira érződött benne a grill fűszerkeverék, azzal szórtam be.
Majd 1x nálunk kipróbáljuk (persze, csak ha szereted a steak-et)
http://youtu.be/MApJlVpeiy8