Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Emléxem. A mercis haverod akinél kalapáccsal fizettek a dolgozni és beilleszkedni vágyó honfitársaink?
Magamon még megértettem a fehér karate ruhát de egy cigánygyereken? Az milyen már?
Az én autószerelő komám 190cm/100kg, és aktívan judózik, országos szintű versenyeken vesz részt, persze már senior. Ő egy olyan igazán "erős" fajta, a technikája közepes, de cementes zsákot kettessével tud hordani egész nap
Ott a edzésen van egy fiatal cigány gyerek, aki kis kora óta ott edz és versenyez (többszörös ifi bajnok már)
Na, pont a komám mondta, ha ők igazán küzdenének, nem tudni, ki nyerne... igaz, eldobja a srácot erőből, de az talpra esik, mint egy macska, és megfogni meg nem lehet, olyan gyors és képzett.... ezt csak arra írtam, hogy az erő másodlagos, a tudás az ami számít.

Na mind1, ehhez nem értek, mert abbahagytam a küzdősportot középiskolában fél év után akivel együtt kezdtük anno, az ma 6 danos - ő kitartóbb volt
Hagyjuk. Te nyilván levernéd a kiscsajt.
ja, szóval hirtelen rákerestél....mindent értek
... pedig betegesen néznek ki, rövidlátóak, haj meg csak a pofájukon van
ő se gyereksúlyú
Kaoklai Kaennorsing vs. Mighty Mo meccs?
A végén úgyis a zsidók nyernek
Értelmezem, szoktam... A testi erő szinte másodlagos, de ez a téma messzire vinne...
De abban igazad van, hogy könnyű munka utáni edzőtermi faxméregetéskor jól jön az erősebb testalkat Akinek meg nincs, az megpróbál érvényesülni anélkül - nem ez a "két ember közötti végső küzdelem" ?
De itt nem bohóctestű 60 kilós verekszik egy 90-essel.. a "kicsi" is 185 centis 120 kilós szörnyeteg! Itt már vitán felüli ütőerő van mindenhol!
Csak hogy hozzászóljak a témához.
Prank:
http://youtu.be/jx8jU6ak9zo
fight:
http://youtu.be/SaqhyNua5ME
Semmi mást nem látok a videón, mint hogy egy képzettebb bunyós megijesztett pár pofonnal egy maflát, aki beszart és összegubózva a sarokban fostoskodott, aztán már annyira félt, hogy lassú, béna mozdulatokkal próbálkozott amik eleve kudarcra voltak ítélve (akkor volt a borogatás). Ezt azért mondom, mert velem is megesett ha beszartam az elején, és másokon is látsz ilyet gyakran.
Tőled mint angolul tudótól elvártam volna hogy megértsd a "prank" (ártalmatlan átverés) szó értelmét és a Pro Muay Thai fighter (profi muay thai harcos) jelentését.
Az első arra vonatkozik amikor valami meglepőt szeretnénk véghez vinni de nem akarunk ártani másoknak.
Jelen esetben egy profi harcos csajt beküldtek bénázni (akit talán nem véletlenül választottak ki erre) az új edzőket "helyre tenni" (mivel az ő képességeiket is nyilván ismerték, NEM profi harcosok a sztárvilágból nehézsúllyal ezer címmeccs után hanem "csak" edzők) mert ez vicces. Nyilván a csávóknak is leesett a csaj harmadik éles mozdulata után hogy "húb&szki itt valami nagyon nem stimmel és mint látszik próbáltak ők alkalmazkodni, valamint a kiscsaj sem hinném hogy 100%-on üzemelt.
A második meg arra hogy profi harcosként valószínűleg a kiscsaj sem most kapta volna az első nagy pofont amitől meg kellett volna szeppennie. (de szerencsére a srácok megkegyelmeztek neki )
Amit te írtál abból a sértett férfiasságon kívül az jön ki hogy 'na nehogy már ne lehessen leverni mert kisebb meg gyengébb és a fizika törvénye.......'
De gonosz vagy
Mindig más a bunyó látszata ha edzés-jellegű könnyed kesztyűzés van, ahol MINDIG a kisebb-gyorsabbak vannak fölényben, mert amint kicsit beleállsz már megy is a sírás, hogy ne üss akkorát, meg csak edzés, míg ők kihasználhatják az előnyüket maxra, de fordul a kocka amint ráakaszkodsz. :) Aláírom, hogy vannak olyan küzdősport istenek, akik 70-80 kilósan is szétvágnak bármilyen közepesen képzett buflákot, de ebben a kijelentésben benne is vannak a dolog korlátai. (Teljesen mellékesen, mióta feljött rám ez a 20 kiló, aminek egy része háj, de izom is fellopózott, egész más lett a bunyóm.. Sokkal kevésbé érzem meg az ütéseket pl, könnyebb beleállni a dolgokba, az ütőerő félelmetesen megnő a tömegtől, és ha már nagyon unom kicsit lógok rajtuk, amitől kifinganak elég hamar. ;) )
Ha nem döntöd meg jobban pár foknál akkor tökmindegy, nem?
két ember közötti végső küzdelem. Legalább értelmezd a témát. -.-
Ön mint általában mindig, élesen látta meg a lényeget.
Ádámunk meg még valahol azon a szinten tart mint a magas tesztoszteron és alkoholszintű férfiaggyal ellátott kocsmai ténymegállapító (meg a vidi alatti sok meglátó) "na majd én jól pofánvágnám a kiscsajt oszt nézhetne"
Sanyi, te betegesen vonzócc a ronda első lámpákhoz?
Ez a motor is sárnehéz..
Ádám, ebben a logikában annyi a hiba, hogy a "legvégső küzdelem" nem két ember közt fog zajlani, hanem ember és valamilyen külső körülmény közt... (szárazság, éhezés, kimerültség, mentális értelemben is) szóval lehet, hogy egy 190cm boxoló mindenkit lever, de lehet az is, hogy mostoha körülmények között egy busman túlél, az "izomagy" meg nem...
Szóval ha 100km-t kell gyalogolni a sivatagban vízért, előbb fogadnék Sanyira, mint rád
Azt hiszem nem fogtad meg a vidi lényegét.
Eléri a térded az idomot?
Akkor lehet nekem is kicsi lenne,
ugyanakkora mindkettő blokkal... nekem kicsi, képről nagyobbat vártam.
mindent lehet elemezni, és objektív szempontok alapján összehasonlítani. Nincs két igazság soha.